» TACO PIE
Den här goding över var kvällens middag. Jag älskar verkligen tacopaj, jag vet inte varför med det är något visst med det. Jag gjorde en egen glutenfri och hälsosammare variant som blev väldigt god!
Pajbotten: 1 dl quinoamjöl, 0,5 dl mandelmjöl, 1/4 dl kokosmjöl, 1/4 dl bovetemjöl, 50 g kokosolja, 1/2 tsk fiberhusk, 1 ägg och salt
Blanda ihop allt till en deg och tryck ut i en pajform. Förgrädda pajskalet i 15 min på 200°.
Pajbotten: 1 dl quinoamjöl, 0,5 dl mandelmjöl, 1/4 dl kokosmjöl, 1/4 dl bovetemjöl, 50 g kokosolja, 1/2 tsk fiberhusk, 1 ägg och salt
Blanda ihop allt till en deg och tryck ut i en pajform. Förgrädda pajskalet i 15 min på 200°.
Fyllning: 200g köttfärs, vitlök, purjolök, paprika och tacokrydda (helst utan tillsatser).
Fräs vitlöken och purjolöken i kokosolja och lägg i köttfärsen, paprikan samt tacokryddan.
Äggstanning: 2 ägg, 0,75 dl havregrädde
Blanda ihop äggen och grädden. Rör sedan ihop det tillsammans med köttfärsen och häll i det i pajskalet. Toppa med rödlök. Grädda mitt i ugnen i 25-30 min,
Sallad: Babyspenat, getost, rödlök och avokado
Sås: Naturell kvarg, vatten, sambal oelek, vitlök och tomatpuré
ɑ n n i k ɑ
Mums!
Sara
Men mums så otroligt gott ! :)
Ellen Gräntz
Åh vad gott det lät :) Älskar tacopaj!
Julia
så gott :)
Liene Svärd
Alltså, du har så fina bilder, goda recept. Bra innehåll i din blogg helt enkelt!
Svar:
alix.blogg.se
Trackback