» stockholm

Bildbomb från Stockholm. Har så galet mycket bilder därifrån men här ovan får ni se en hel del randoms! Jag tog tåget upp till Stockholm tidigt förra torsdagen tillsammans med Cornelia. Väl uppe i huvudstaden mötte vi upp våra norska vänner Nora och Henriette som vi inte hade träffat på såå länge. Det blev fyra fullspäckade men himla bra dagar. Bodde på fina Östermalm, promenerade massor, besökte alla olika delar av Stockholm, åt helt fantastisk mat varenda måltid, myste på olika caféer, promenderade runt djurgården, åkte skridsko i kungsträdgården, shoppade en massa och bara umgicks helt enkelt. Fina dagar med fina människor i fina staden. Kunde verkligen inte haft det bättre! 

» trip booked to..

..Italien! Den 13 Maj åker jag tillsammans med mamma ner till Amalfikusten i Italien. Vi ska vara borta en vecka och bo i en liten by som heter Praino. Vi har planerat att besöka hela Amalfikusten och de kändaste städerna. Jag har aldrig varit i Italien innan men har velat åka dit i stort sätt hela mitt liv så ska bli så galetkul. Amalfikusten verkar helt underbart! Jag har även velat åka på en mamma-dotter resa så när jag vann två flygbiljetter till valfri plats i Europa var det självklart att ta med mami. Vi ska promenera runt en massa, äta massa fantastisk mat då italiensk mat är min absoluta favorit, sola och bada, mysa på balkongen med utsikt över kusten och bara ha det riktigt bra. Jag är säker på att det kommer bli en helgrym resa, längtar såå! 

» back again

Bild från sista middagen i Stockholm
Alldeles för längesen jag skrev här nu. Men nu är jag i alla fall tillbaka! Har varit i Stockholm sen torsdagmorgon. Har haft det så himla bra! Mer om det kommer med bilder. Annars då? Lovet är slut vilket känns tugnt men sådant är livet. Har gått i skolan ett par dagar nu och rutinerna är snart tillbaka igen. Har tränat tunga pass både igår och idag så är helt slut i kroppen och det är endast tisdag, men så ska det vara. Har fixat till allt idag så som upppackning, städning och så vidare. Känns så skönt! Nu är jag så värd att krypa ner i sängen och kolla på ett par youtubeklipp innan jag somnar. Hoppas ni mår bra, vi hörs imorgon♥
 
 
 

» spa

Har spenderat min dag på Kosta spa. Hängt i de olika poolerna tills vi blev russin, ätit för mycket mat (SÅ god), haft ansiktsbehandling och bara haft en himla fin dag. En helt perfekt dag med mina bästisar! Ikväll har jag haft fullt upp med att bocka av massa "to do" saker som till exempel att packa. Imorgon ringer klockan lite efter 05 för att ta tåget upp till Stockholm. Kommer spendera några dagar där tillsammans med extremt efterlängtade tjejer, åh vad kul det ska bli! Kan bli så att det inte bli någon bloggning förens på söndagkväll. Måste sova för att få någon timmes sömn, kram♥ 
 

» snapshots from latest

 
En lunch på ett mysigt fik i Karlskrona / En latte medan jag sprang runt på Karlskronas gator i kylan / Gla' tjej
Middagsdate hemma hos mig / Bio en torsdagskväll (filmen var SÅ bra) / Favoritgröten toppat med valnötter, blåbär och honung 
Hembakat bröd med jordnöttssmör och chiasylt / Standard eftermiddag med latte framför youtube / En skollunch

Kom hem från Ebba för en stund sen och har bara hunnit med en löprunda och dusch. Sov hos henne inatt, alltid lika mysigt! Strax kommer Sara och Linnea för att sova här inatt. Det blir en myskväll och imorgon ska vi upp tidigt för spa. Ska bli såå skönt! Vi hörs imorgon♥

» alla ♥ dag

En sak som är säker är ju att jag i alla fall inte somnade hungrig på alla hjärtans dag. Det blev smördegsinbakad räkcappuccino till förätt, plankstek till varmrätt och världens godaste kaka med egengjord vaniljglass till efterätt. Det blev success! Det blev en väldigt mysig bästisdate med många timmar i köket, ett dopp i bubbelpoolen samt allt mellan ansiktsmask till hårinpackning, filmmys och en väldans massa prat. Klagar inte över kvällen igår! 
 

» valentines breakfast

Inledde alla ♥ dag och mitt sportlov med en bra frukost. Steg upp tidigt för att förbereda allt ni ser ovan till min fina familj. Det blev bovetefrallor som jag bakade igårkväll, bananpannkakor, kokt ägg, smoothie, te och frukter/bär. Det var så himla gott! Tog tåget hem till Småland igår så ska börja lovet här och umgås med min familj och mina vänner. Ska strax ut på en löprunda innan bästis hämtar upp mig för att åka och handla. Ikväll ska vi ha date med tre rätters, hemmaspa och en massa mys. Ha en fin alla ♥ dag och umgås med dem ni älskar!
 

» bean pasta with bolognese

Testade på bönpasta och blev glatt överaskad, det smakade nästan precis som vanlig pasta och jag är en riktig pasta lover! Det är risentas fettuccine gjord på gula sojabönor. Till det gjorde jag kanske den godaste köttfärssåsen jag någonsin ätit. Lät den puttra runt en timme med massa goda saker i. Toppade sedan med feta ost som var pricken över i:et. En riktigt lyckad middag! 
 

» pink coat

Kan inte riktigt förklara min kärlek till denna kappan jag köpte för ett tag sen inne på H&M. Den är bara så perfekt! En ljusrosa färg som passar perfekt till våren, snygga detaljer och skurningar. Åh vad fin den kommer vara i vår! Den är så mycket snyggare i verkligenheten än på bilden men ni kommer få se outfitbilder med den i vår. 
 

» my evening

Har varit så himla effektiv ikväll och det känns så himla skönt nu efteråt. Slutade redan halv 2 idag och stack nästan direkt till gymmet för ett tungt benpass på ett par timmar. Sedan har jag handlat, tvättat flera maskiner, haft hemmaspa med allt från ansiktsmask till hårinpackning, pluggat, lagat middag, bakat frallor och så vidare. Improviserade och tog i lite som jag kände för till frallorna och dem blev faktiskt riktigt bra! Avslutade sedan kvällen med en fralla, te och en smoothie gjord med min nya smoothiemaker som jag köpte idag. Nu ligger jag i sängen med nytvättade lakan, rakade ben och hur ren som helst. Bästa känslan jag vet!
Hur har eran kväll varit?♥
 

» my faves

Hinner aldrig blunda mellan fredag och söndag, så snabbt går det. Det är söndagkväll och yttligare en vecka drar igång imorgon. Har haft en riktig myshelg! Igår startade jag morgonen med att åka längdskidor, inte allt för ofta man kan göra det i södra Sverige så man får passa på. Sedan spenderade jag dagen med mina bästisar ovan. Det blev en kall vinterfotografering följt av fika och flera timmars deeptalk. Gjorde även god middag och kollade på the best of me (tipstipstips!). Idag blev det en lång söndagsfrukost följt av en löprunda och sedan åkte jag och hälsade på min fina morfar. Har även bockat av en hel måsten idag vilket känns så skönt! Imorgon ringer klockan 05.30 för att ta tåget tillbaka ner till Skåne. Så det är dags att krypa ner nu, godnatt♥
 

» it's friday

Vaknade upp på ett strålande humör följt av en lång och god frukost. Dock har inte hela dagen varit lika bra då allt gått lite snett men sen jag kom hem till Småland till min familj har alltid varit på topp igen! Min fredagskväll har spenderats i myskläder, lagat god middag och myst med en kopp te framför flera timmars letande av resor tillsammans med min fina mamma. Det var ett bra tag sen jag hade en sådan här mysfredag så det var men än behövligt! Nu ska jag krypa ner, godnatt på er♥

» anastasia beverly hills

Ni som läst min blogg ett tag vet nog att jag älskar Anastasia och har de flesta av deras hypade produkter. När eleven.se hade ta 3 betala för 2 var jag tvungen att klicka hem lite produkter. Det blev brow powder duo i färgen medium brown, clear brow gel och duo brush #12. Har provat alla produkter och jag älskar dem precis lika mycket som alla andra! Anastasia är ju verkligen the queen of brows, kan inte se att jag någonsin vill använda något annat på mina bryn. Så ni som aldrig provat Anastasia Beverly Hills, vad väntar ni på? 
 

» nyttig kladdkaka

Jag älskar verkligen att göra onyttiga saker nyttiga. Ikväll gav jag mig på kladdkaka och det blev success! Den blev lite tjock så nästa gång ska jag nog minska på mjölet och hälla i lite mandel/kokosmjölk. Har haft en tid då jag inte varit alls sugen på att exprimentera i köket men äntligen är tiden över och ugnen har gått på högvarv. Har gjort en massa bröd, bakverk, granola, middagar and you name it. Köket och gymmet är verkligen min terapi så det är där jag spendera stor del av min fritid!  

Recept för 2-3 personer: 
1 ägg, 1 äggvita, 5 dadlar, 0,5 dl kokosflingor, 2,5 msk kakao, 0,5 dl mandelmjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,25 dl kokosolja, 0,5 msk honung, 0,5 tsk bakpulver och en nypa salt. 
Mixa ihop allt och in i ugnen 6-8 minuter på 175°. Kan serveras med bär, frukt, kokosgrädde och som jag gjorde, ringlade över lite agavesirap med smak av choklad. 
 

» latest on my camera roll

standard vardagsmorgon hemma hos mig // mys i salongen på öppethus // selfie 
Var på tjejkväll i fredags i Växjö där det bjöds på tacos och massvis med godis // firade Sara i lördags så gav paket och fick god mat // sov hos Linnea och det blev långfrukost och vinterpromenad i småländska vintern