» march beauty favorites

DSC_1828 Handkräm från The Body Shop, läppbalsam från The Body Shop, partym från Nicki Minaj, Topplack från Seche Vite och Läppglans från Estee Lauder

» när man få unna sig..

Fotor0330201847DSC_1748 Gjorde den här otroligt goda ananaspajen i helgen, när jag träna 7 dagar i veckan är jag värd att unna mig något på helgen! Den blev väldigt omtyckt av hela familjen! Jag tog bara och blandade ihop dem översta ingredienserna till en pajdeg och tryckte ut den i formen. Sedan blandade jag ihop dem understa ingredienserna till en smet som jag hällde över pajskalet. Sedan gräddade jag den i ugnen i 40 minuter i 175 grader. Serverades med vaniljglass, klart!

» sunshine

Fotor0329150433-2Detta inlägget skulle egentligen komma upp igår men somnade visst, sorry! Har varit sämst på att uppdatera denna veckan men har verkligen haft fullt upp. Har tränat efter skolan varje dag, kommit hem runt 7 och då har det bara varit att dränka sig i plugg. Men nu är mycket plugg över så nu blir det bättre! Idag vaknade jag upp av att solen sken in. Steg upp, gjorde en god frukost och sen gav jag mig ut på en springrunda. Har inte sprungit ute en enda gång detta året så det var underbart! Sprang i endast en t-shirt, hur varmt som helst ute idag! Sedan körde jag styrka i lite mer än en timme. Nu tänker jag laga till mig en sallad och sen blir det att fixa lite olika saker här hemma. Har inte varit hemma såhär på väldigt länge så det behövs! Hoppas ni har en fin lördag!

» hawaii and cali

californiaFotor0327193356Fotor0327193111 Har ju glömt att berätta att jag bokat resa. Till hösten bär det av mot USA! Vi kommer vara iväg i närmare 3 veckor. Först ska vi till Hawaii i 5 nätter, 2 nätter i Honolulu och 3 nätter på Maui. Sedan bär det av mot San Francisco, Los Angeles och slutligen Las Vegas. Hur underbart låter inte det? Denna resan har verkligen varit min drömresa och i höst är det äntligen dags. Lycka!

» carriealong

DSC_1736 från carriealong.se Hämtade ut det här paketet igår som jag fick från carriealong.se. Tycker om den himla mycket, så enkel men ändå så fin! Tänk er en blommig sommarklänning och denna väskan till när man är ute på stan och shoppar. Ser fint ut i mina ögonen! Alla borde ha en enkel, brun liten väska som denna i sin garderob. Älskar verkligen väskor, man kan ha hur många som helst! Carriealong är en dansk webbshop med massa väskor och även lite accessoarer som halsdukar, handskar och paraplyer  i olika prisklasser. Jag som älskar väskor och stort utbud tycker om sidan starkt! Tycker ni alla borde kika in där, dem har även märkesväskor som Tiger of sweden, fjällräven och så vidare. Så ett stort tack till carriealong för den fina väskan, den kommer komma till användning!

» i'm back

bild Är nu hemma efter väldigt bra dagar i Lund. Har besökt min fina vän Cornelia. Vi har mest myst men även hunnit med en runda i stan för lunch, shopping på Nova, bakat lite och bara haft det himla bra som bara vi kan! Tog tåget hem vid två tiden idag så var hemma någon gång i början av kvällen. Har powerwalkat med mammi och ätit lite god middag sen dess. Nu är jag så otroligt trött så fundera på att hoppa i säng tidigt idag. Hoppas ni haft en lika fina helg som jag!

» going south

IMG_0553-2 En bild på mig och Cornelia från i somras i London. Saknar detta så himla mycket! Direkt efter skolan ska jag ta tåget söderut mot min efterlängtade vän. Kommer spendera min helg i Lund, är säker på att det kommer bli hur bra som helst! Hoppas ni får en fin helg♡

» personlig almanacka

DSC_1717 Den här fina almanackan fick jag av mina bästisar i födelsedagspresent. Det är en egen designad almanacka. Så rolig ide tycker jag!

» banana pancakes

DSC_1655 DSC_1657 Är totalt besatt av bananpannkakor. Så otroligt enkelt, gott och nyttigt. Perfekt att steka när man kommit hem från skolan eller en söndagsmorgon. Hur jag gör dem: Blanda ihop 1 banan, 1dl havregryn och 2 ägg. Jag gillar när det är kvar lite bananbitar så jag mixar inte den. Sen är det bara att steka, jag gör så det blir 2 pannkakor av det. Toppa med kokos och bär. Ät tillsammans med en kopp te, perfekt.

» train into the new week

DSC_1703 Nya träningskläder. Sport bh och linnena från New Body, flaska och löpartights från Stadium. Efter ett nationellt prov på 3 timmar drog jag och mina träningsbuddies till gymmet. Körde ett 2 timmarspass med ben, mage och kondition. Känns såå skönt att lägga sig framför tv:en nu. Hoppas ni haft en bra måndag och start på veckan!

» my weekend

DSC_1682 DSC_1680 I fredags kom mina bästisar hit för att fira mig. Bjöd på god mat och choklad crème brulee som ni ser ovanför. Sen blev det massa tjejsnack tillsammans med en kopp te och massa ljus. so typically us! Sara sov här sedan.   I lördags steg vi upp och gjorde scones. Så gott! Sen drog vi in till stan för att fixa lite olika ärenden. Senare på kvällen åkte jag till Ebba. Myste bara en massa, kollade serie och frossade godis. Så vi gillar det! Sov sen där.   Idag åkte jag hem runt 12 tiden. Åt sallad med mammsen och powerwalkade. Nu har jag städat och sitter nu och unnar mig en frappe, så värd det! Tänkte ha en myskväll framför någon bra serie nu. Imorgon är det dags för första nationella provet och jag gråter av tanken, är så nervös! Men det kommer förhoppningsvis gå bra, önska mig lycka till?   Min helg har i alla fall varit väldigt bra! Hur har eran varit? 

» europe trip

Fotor0314155236 bilder från google Skrev igår att jag hade fått en väldigt bra överraskning när jag kom hem och det var att jag vunnit en flygresa för två var jag vill i Europa med SAS. Snacka om en bra överraskning på min födelsedag! Såå kul! Nu är den stora frågan, var ska jag, när ska jag åka och vem ska jag ta med mig? Ska ju redan till London i vår och sen i höst ska jag till USA. Så blir nog kanske i sommar. Har ni några bra förslag? Har funderat lite på Rom, Venedig eller Barcelona. Men jag vet inte riktigt än! Men om ni har några bra förslag vill jag gärna höra dem!

» my birthday

DSC_1646 Fotor0314152344 Igår fyllde jag 16 år och dagen var så himla bra. Började med att mina fina päron sjöng och gav mig frukost och presenter. Presenterna får ni se sen, ska byta en. Skoldagen var också bra och precis innan vi skulle gå till sista lektionen blev jag kidnappad. Mina fina tjejer lät mig gå runt med en halsduk för ögonen och hörselkåpor för öronen. Gick så här i 2 timmar, ut och in i bussen, sprang på gator och överallt. Tillslut fick jag äntligen öppna ögonen och då stod jag framför en leos lekland skylt. Såg ut som en drogmissbrukare när jag väl öppnade ögonen, haha. Men herregud vad kul vi hade! Ibland är det okej att vara lite barnslig. Vi åt där och innan vi åkte hem fikade vi på espresso house. Hade verkligen en hur bra dag som helst, tycker så himla mycket om världens bästa tjejer. När jag sen kom hem vid runt 11 fick jag en väldigt bra överraskning som ni får se imorgon. Åt även marängsmarängsviss och umgicks med mina förädlar innan jag slocknade. Av alla min 16 födelsedagar är denna nog den bästa. Väldigt lyckad!

» me

DSC_1560DSC_1583DSC_1575DSC_1597DSC_1578DSC_1626 jeans och linne från bikbok, "jacka" från zara, skor från vans. Bilderna är från i lördags som Ebba tagit. Efter en hyfsat bra skoldag gick jag med mina tjejer till byn och åt lite. Sedan var det dags för en timmes multi pass och efter det ett dans pass. Är helt slut nu så ligger ner bäddad i sängen med en kopp te och tänkte dra nya avsnittet av pretty little liars. Perfekt! Så underbart att inte ha något plugg. Imorgon hoppas jag på att vakna av sång och en fin frukostbricka. Det är nämligen min födelsedag!

» tuesday

Fotor0311203918Fotor0311204355 Efter en lugn och bra skoldag satte jag och bästis oss vid sjön med en sallad och celsius. Promenerade därefter runt sjön lite mer än en timme innan vårt aerobicpass började. Solen sken och humöret har varit på topp hela dagen, så härligt! Livet blir så mycket lättare när solen skiner. Har varit en fin dag helt enkelt!

» everyday makeup

DSC_1417Fotor0306213524 1. primer från smashbox 2. foundation från lancome 3. concealer från make up store 4. löspuder från clinique 5. bronzer från mac 6. rouge från estee lauder 7. highlighter från mac 8. ögonbrynspenna från mac 9. ögonbrynsgel från depend 10. kajal från estee lauder 11. eyeliner från maybelline 12. mascara från estee lauder 13. läppstift från estee lauder 14. ögonbrynsskugga från The body shop (glömde ta med på bild) Detta sminket använder jag i princip varje dag, ibland använder jag andra men för det mesta detta. Jag gillar varenda produkt och rekommenderar dem starkt! Om det är någon ni undrar vad den exakt heter är det bara till att kommentera.

» saturday

DSC_1468DSC_1473DSC_1478DSC_1635DSC_1497DSC_1484DSC_1483Bilder på mig och Ebba från igår. Tagna med Nikon D7000+ nikon 50mm 1.4 Spenderade lördagen med Ebba. Vi fotade bland annat lite som ni ser ovanför. Senare kom även Sara och efter massa mat och fixande åkte vi på party. Det var väll ett rätt kul till en början i alla fall. Runt 3 slocknade jag jämte bästis. Idag har jag inte gjort mycket alls. Vi åt lite frukost hemma hos bästis och sen åkte jag hem. Har powerwalkat med mamma, haft lite hemma spa med mig själv och fixat lite små saker. Nu tänkte jag dra ett avsnitt av The Carrie Diaries och sen lär jag somna rätt tidigt, är så sjukt trött efter lite för lite sömn inatt. Hoppas ni haft en fin helg!

» suprise

DSC_1462 DSC_1464 Vaknade upp idag av att min bror och Cassandra kom in med pannkaksfrukost på sängen. Fyller år på torsdag men dem är inte hemma då. Blev så glad! Dessutom sken solen in och himlen är klarblå, hur underbart är inte det? Ebba kommer strax till mig och vi hade tänkt att ut och fota lite, fixa oss lite och ikväll blir det party. Är så himla glad på livet idag så dagen kommer nog bli hur bra som helst. Hoppas ni får en fin lördag fina ni!♡

» friday

DSC_1454 Gick hem idag (5km) redan vid halv 1 efter ett gympass, så skönt! Har städat, lagat mat, fixat lite olika saker och bakat chokladbollar som jag varit sugen på såå länge. Nu ikväll har det varit tacomys och let's dance med min fina familj. Kvalitetstid med familjen behövs! Mys fredag helt enkelt. Hoppas ni haft en fin fredag!

» spring feelings

DSC_1394 skinnjacka från jofama by kenza När skinnjackan åker fram är vårkänslorna på topp, så härligt! Har längtat såå efter den, älskar verkligen den! Solen sken idag och det gjorde att jag fick ett leende på läpparna. Dagen har varit väldigt blandad, både dålig och bra. Har klarat av ett stort prov och läxförhör, känns så skönt att ha det gjort! Nu behöver jag inte plugga på kanske 2 veckor, hur skönt?! Dock börjar nationella snart.. Har tränat hårt alla kvällar hittills i veckan så idag blev det bara att kasta sig i säng. Har kollat på pretty little liars, massa med bloggar, druckit massa kaffe (nytt beroende? ja) och bara myst lite extra. Har bara pluggat och tränat så mycket det senaste så behövde denna kvällen. Imorgon är det fredag vilket är helt amazing. Har en fin kväll fina ni♡

» mauritius

IMG_0680IMG_0676IMG_0884 Bilder från mauritius i höstas Idag längtar jag tillbaka lite extra till värmen, inga måsten och bara uppleva massa nytt. Har så mycket plugg så jag knappt vet vad jag har. Längtar så mycket till lov och det var bara en vecka sen vi hade lov. Men man får väll inte klaga! Bara till att göra det bästa av situationen och plugga. Annars idag har jag tränat och kollat på top model, det räddar mina dagar! Hoppas ni får en fin kväll♡

» the good part

Fotor030220317 alla bilder från weheartit Lite som dem här bilderna skulle jag vilja ha det just nu. Är så himla shoppingsugen men har dock shoppingförbud fram till London, varför utsätter jag mig för det? Lite kul utmaning tyckte jag men just nu känner jag inte det.. haha Och så var det söndag igen. Hur ska jag resumera denna helgen? Bra med ändå total kass. Vi kan väll bara prata om dem positiva delarna. I fredags var jag med min fina Ebba. Vi myste mest, bakade lite och skrattade lite extra mycket. I lördags var jag på resebyrån och kollade resor till cali. Kommer nog bli en väldigt bra resa, vi har dock inte bestämt exakt hur den kommer bli. Resten av helgen behöver jag inte skriva här. Nu tänker jag mysa ner mig framför ett gammalt avsnitt av the o.c, måste ju få lite cali feeling! Hoppas ni haft en fin helg♡