» randoms from london

Fotor0429211359 frukost på ett jätte mysigt ställe, shopping på lush, hängde på regent street, shopping på victoria's secret Även fast det bara var en vecka sen vi kom hem saknar jag London väldigt mycket. Jag har fotat allt jag köpt så det kommer snart komma upp, även fler bilder. Det blev ju en hel del!

» sunny monday

Fotor0428220757 Efter en halv bra skoldag gick jag tillsammans med Ellen och Julia till ica och handlade lite mellanmål som vi sedan åt vi sjön. Sedan sprang jag och Julia en runda på några kilometer vid sjön, så härligt i det fantastiska vädret! Sprang till gymmet och tränade lite där, min favorit dag var idag: legday! Sedan gick vi ut och powerwalkade i en timme, flamsade lite och hade det hur mysigt som helst. Blev nästan 4 timmars träning idag, inte ofta man hinner med så länge så det var skönt! Det är också så skönt med det fina vädret, älska att gå i shorts och linne utan att frysa! Hur har eran måndag varit?

» dance show

Fotor0427212240Varje dag denna veckan har jag dansat direkt efter skolan till sent på kvällarna och har bara stupat i säng när jag kommit hem och där med den kassa uppdateringen. I fredags och lördags var showen och det var så galet kul. Älskar lyckoruset jag få när jag står på scen framför flera hundra i publiken, magiskt! Babbsan var och uppträde på lördagen också som ni se på en av bilderna ovanför. Det var galatema och vem passar inte mer perfekt då? Det känns tråkigt att det är över men samtidigt skönt att få tillbaka sitt liv igen, haha! Har iallafall haft en jätte fin vecka och helg, hoppas ni också haft det!

» nötsmör

DSC_1944Har blivit helt beroende av nötsmör, så otroligt gott och nyttigt. Min favorit är cashewnötssmör, det är himmelskt. Hasselnötssmör är det jag gillar minst för jag gillar inte hasselnöt, smart av mig att köpa det då! Men tycker ni ska prova dessa, jordnötssmör har nog det flesta provat men inte de andra sorterna. Så om inte, provaprovaprova!

» back on track

DSC_2018 En bild på mig och Ebba från London. Sent igår kväll kom vi hem från London. Hann inte mer än att äta och duscha sen bums i säng. Har haft en otroligt bra resa med massa shopping, god mat och njutit av underbara London. Hur trött jag än var idag var jag tvungen att stiga upp och åka till skolan. Sedan efteråt blev det dans. Kommer dansa direkt efter skolan varje dag denna veckan till sent på kvällarna. I helgen är det show så nu är det all in. Ska försöka blogga så mycket så möjligt! Hoppas ni haft det bra, kram!

» in london

IMG_0419IMG_0414 Tidigt imorse åkte vi iväg med tåg till Köpenhamn och sedan tog vi flyget vidare mot London. Landade klockan 1 engelsk tid och var framme på hotellet runt 3. Gick en liten sväng i butikerna runt omkring hotellet och sedan mötte vi upp Tims vän för en fika på Costa. Hon berättade bland annat att hon träffade Niall Horan från One Direction igår, inte lite avis! Tog sedan tunnelbanan till Oxford Street. Kikade runt i massa butiker och svimmade lite, Londons shopping är något alla måste uppleva i sitt liv. Köpte  bland annat ett par galet snygga byxor som jag är så nöjd med! Sedan gick vi och åt på ett steak house, himla mysigt. Nu ligger vi på hotellet och myser lite, tänkte starta en film. Jag älskar verkligen London, känner mig så otroligt hemma här. Ska vila upp oss inför morgondagen då vi ska shoppa galet och leva underbart. Länge sen jag var såhär lycklig! Hoppas ni har det bra, kram!

» ready to go

DSC_1954 Har spenderat dagen till att packa och fixa lite saker inför resan. Linnea har även varit här några timmar, länge sen vi träffades så det var mysigt. Sedan åkte även min kusin hem efter varit här några dagar. Har även varit på min sista dansträning innan showen. Ebba kom för någon timme sen och nu ligger vi i sängen och planera lite. Måste stiga upp redan vid halv 6 imorgon så vi få gå och lägga oss hyfsat tidigt! Vi får se hur bloggningen kommer bli i London men kommer förhoppningsvis kommer jag uppdatera. Ni få ha det så bra tills nästa gång vi hörs!

» two old b/w

DSC_9241-2 DSC_9270-2 Hittade slumpmässigt en mapp med "osorterade bilder" från 2012. Förutom mitt hår är bilderna hyfsat fina ändå. Kom ihåg hur mycket bilder jag tog under det året, helt sjukt när jag kolla tillbaka. Idag har jag varit hos Ebba och hjälpt till med barnkalas för henne lillebror. Väldigt mysigt måste jag säga! Annars idag har jag försökt friskna till och även spenderat tid med min kusin som fortfarande är här. Har legat hela kvällen framför tv:en med honom i knät och bara myst, sådant tycker jag om! Känner mig lite smått stressad inför morgondagen då jag ska hinna med en miljon saker för tidigt på onsdagmorgon åker jag mot London. Kommer bli så härligt! Ska krypa ner nu, godnatt mina fina läsare!♡

» when you need some inspiration

Fotor0413230559 bilder från weheartit Ibland behöver man lite inspiration och då är weheartit stället jag vänder mig till. Jag älskar det! Annars då? Är sjuk, har feber och halsont. Så typsikt när man har lov och massor med saker att göra. Trotsade det idag och åkte och dansade i 4 timmar. Var helt slut när jag kom hem så bäddade ner mig i sängen med en kopp te framför en super bra film, The Impossible (TipsTipsTips!). Sedan kom min kusin på 6 år hit, vi har bara myst en massa och nu ligger han och sover så sött jämte mig. Smälter lite vad söt! Gårdagen var för övrigt bra. Det spårade ur och kaos skapades men jag hade väldigt kul. Var  som sagt på grillkväll med klassen, tycker så mycket om vissa guldklimpar! Man märker så tydligt nu vilka man kommer sakna när vi skiljs åt om bara 2 månader. Nu ska jag krypa ner till sängs, imorgon är en ledig dag och schemat är fullspäckat. Hoppas ni haft en fin söndag! 

» girlnight

10154898_10152369167314189_3351284308836996967_nFotor0412122418 Det är helg och dessutom lov, kan inte bli gladare! Igår efter en väldigt bra skoldag, ett gympass och en snabb runda hemma åkte jag till Ellen. Hade tjejkväll med mina fina, så mysigt! Satt på altanen in på natten och pratade om allt och frossade. Somnade sen skedande med mina tjejer, tycker så mycket om dem! Idag vaknade jag och efter lite mys i solen och frukost stack jag hemåt. Sitter med en kopp te och tagga ett träningspass för att bränna lite från gårdagens frosseri. Sedan blir det till att fixa lite små saker här hemma och framåt kvällen drar jag mig in mot byn för en grillfest. Är taggad till tusen, kommer nog bli en riktigt bra kväll! Känner att livet är på topp för tillfället, så mycket kul som händer nu. Hoppas ni har det lika bra som jag!

» michael kors

DSC_1887DSC_1876 Från Michael Kors, modellen 5076 Igår landade världens finaste klocka i min brevlåda. Är helt kär! Den kommer sitta runt min handled dag ut och dag in ett tag framöver kan jag lova. Beställde den från Members.com.

» räksallad

DSC_1786 DSC_1795 Räkor, rivna morötter, salladsmix, olika lökar och rostat grovt bröd tillsammans med bärvatten. Perfekt lunch! Annars då? Haft nationellt kemiprov i 3 timmar idag, förhoppningsvis gick det bra. Efter skolan gick jag och åt lite med tjejerna och sedan dans. Näst sista aerobicsträningen innan showen, det närmar sig! Tycker ändå det varit en väldigt bra dag, har varit lite extra glad! Hur har eran dag varit? Kram!

» april

Fotor0407204324cherry-blossom-wallpaper-6571-6812-hd-wallpapers

» this week

Fotor040620155Fotor0406201557 Det är söndag vilket innebär veckans slut. Vecka 14 har varit en hyfsat bra vecka tycker jag och som gått väääldigt fort! Här ovan ser ni lite mobilbilder som tagits under veckan. Jag har varit i stan för att uträtta lite ärende och luncha, spenderat några timmar ute i solen med mina vänner, fikat på biggans, sovit över med Julia, tränat varje dag och ovan ser ni ett bodypump pass, idag blev det 6 timmars dansträning, varit på vida arena och ätit trerätters och kollat på hockey, ebba har sovit här och det blev massagetime bland annat och ja, liten kort sammanfattning. Imorgon ska vi inleda en ny vecka och det är veckan innan ett efterlängtat lov men även en vecka med två prov. Förhoppningsvis går denna veckan lika fort! Hoppas ni haft en bra vecka och får en bra vecka! 

» trerätters

Fotor0405212912Fotor0405213650Fotor0405214038 Igår kväll gjorde Ebba och jag trerätters som vi sedan bjöd mina päron på. Uppskattat! Så himla mysigt. Hon sov här från igår till idag, så mysigt! Vi tände bland annat doftljus och masserade varandra med massageolja, finns det något bättre? Tvek.

» pastasallad med pesto

DSC_1765 DSC_1773 Perfekt lunch! Enkel, god och nyttig. Jag fräste rödlök, gullök och paprika i en stekpanna. Sedan kokte jag pasta och blandade i röd pesto där i. Sedan blandade jag bara ihop allt tillsammans med sallad.

» sunny

10150880_10152347219259189_218578037_n 10169122_10152347219264189_1231447522_n två bilder från dagen med mina tjejer Igår åkte jag in till stan för att fixa några ärende samt luncha en super god sallad. Sedan åkte jag till gymmet för lite träning med Julia. Vi sov sedan i byn tillsammans, så himla mysigt! Kollade på tv, låg i sängen och pratade till midnatt och bara myste. Vaknade idag upp till en stor och god frukost. Perfekta starten! Dagen har rullat på i bra tempo, har bland annat myst ute i solen som ni ser ovanför. Efter skolan gick jag och dansade i 1,5 timme, blev även fotad av en tidning. Nu ligger jag i sängen med en kopp te och väntar på att biggest loser ska börja. Så underbart att jag inte ha ett enda prov eller någon läxa denna veckan, förutom nationella då men det kan jag ändå inte plugga till! Hoppas ni haft en bra dag!