» Åhus

Fotor0629225628 Fotor0629225318 Fotor0629225137 Fotor0629224858Har som sagt spenderat dagarna sen i tisdags med mina finaste tjejer i en stuga i Åhus. Vi har badat i havet, spenderat kvällarna och nätterna ute, myst runt grillen, hittat på galenskaper, partajat, solat, ätit massor, kollat på "the fault in our stars" i den finaste biosalongen jag varit i, besökt hamnfesten, pratat om det djupaste, skrattat tills vi gråter och listan bli lång. Har i alla fall haft galet bra dagar! Kan inte riktigt förstå att vi kommer splittras och gå på olika skolor i olika städer i höst. Kommer sakna dem massor! Förresten så undrar jag om ni vill att jag lägger ut det jag shoppat det senaste i ett inlägg eller gör en video? kommentera! 

» Skånemys

DSC_3902och ännu en gång, jag lever! Jag har sådan ångest över att jag inte bloggat på väldigt länge. Så fort jag kommer hem kommer det komma en massa inlägg på vad jag gjort på senaste tiden! Just nu sitter jag i min sommarstuga nere i Skåne tillsammans med mina tjejer. De kom ner till mig igår. Vi har inte träffat varandra på länge så det blev en hel del prat och galenskaper. Några nattutflykter, en massa mat och galet mycket skratt. Precis som det ska vara! Idag har vi legat på stranden tills det började regna. Nu inväntar jag pannkakor med jordgubbar. Livet är på topp nu! Ikväll blir det grillning vid havet och sedan vet man aldrig var kvällen slutar. Hoppas även ert liv är på topp♥

» kicks

IMG_1327-2När jag kom hem från Stockholm hade detta trillat ner i brevlådan. I paketet var det: En clarisonic mia 2+borste- Har redan en clarisonic plus men delar den med mamma så tyckte det var dags att köpa en egen eftersom jag snart flyttar. Älskar verkligen denna maskinen så himla mycket. Det är en rengöringsmaskin som tar bort allt du har på huden! Till den fick man även rengöringskräm, laddare och instruktionsbok. GLAMGLOW- En ansiktsmask som rengör huden från allt. Den är verkligen helt otrolig, du känner inte några porer efter du haft den! Huden blir så len och även finnarna går ner. Essie nagellack i färgen limo scene- Essie är mitt absoluta favorit märke på nagellack och färgen är en väldig naturlig rosa, väldigt basic! Burt's Bees läppglans- Ett 100% naturligt läppglans i en mörkröd färg, väldigt pigmenterat och återfuktar!

» a couple of days

Fotor0618204713ja, jag lever faktiskt! Har bara varit hemma några få timmar sen i onsdags. Men vi tar en sak i taget, igår morgon åkte jag ner till Kristiansstad. Mötte upp min fina Cornelia och strosade omkring i stan. Lunchade lite innan vi gick till min lägenhet. Fick nycklarna i måndags så det var första gången jag är där förutom den gången jag kollade på den då! Känner mig otroligt nöjd och är så excited för att inreda den precis som jag vill. Sedan tog vi bussen till Åhus där min sommarstuga ligger. Cyklade och handlade mat innan vi satte igång med middagen. Det blev grillat med nypotatis och sallad, perfekt! Sedan satt vi ute till långt in på natten med en skål jordgubbar, smält mörk choklad och flera koppar te. Vi har alltid så mycket att prata om eftersom vi träffas så sällan, så himla kul! Idag efter en stor frukost gick vi en runda längs stranden. Lite senare åkte vi hem skilda vägar. Har mest landat lite hemma, powerwalkat och kollat på senaste avsnitt av pretty little liars. Redan ganska tidigt imorgon åker jag iväg igen. Kommer vara iväg 1,5 vecka men ska försöka blogga! Hoppas ni haft det bra fina ni! ♥

» one direction concert

One Direction Performing At The O2 Arenanyc-live-28Igår var första konserten och ikväll kör vi igen! Köande hela dagen, men så värt för dessa underbara killar! Är det någon av som också ska gå ikväll?♥

» class night

filterbildIgår efter att jag varit hemma och tränat ett par timmar mötte jag upp tjejerna för en sista fika på vårt älskade fik i byn. Känns sorgligt att vi kanske inte kommer fika där på evigheter. Efteråt gick vi till skolan för övernattning med klassen. Kollade film i aulan, bakade chokladbollar mitt i natten, satt ute med en kopp te och pratade om livet, sov ute under stjärnorna och bara var allmänt galna as usual. Lite så skulle jag sammanfatta kvällen! Känns så hemskt att jag kanske aldrig mer kommer träffa vissa av dessa människorna efter denna veckan. Det var iallafall ett väldigt bra avslut på våra fina tre år tillsammans!

» looking forward to..

Fotor0608204918Fullt upp hela veckan med roliga saker. Denna veckan kan inte bli dålig! Vad ska ni göra denna veckan? ♥

» summerdays

DSC_3759DSC_3760DSC_3781DSC_3786Jag älskar att det på riktigt är sommar nu. Det är juni, varmt väder och på fredag får jag sommarlov. Så otroligt härligt! Har tillbringat dagen ute i solen. Solat och tränat, perfekt sommardag! Igår kväll var också en typisk sommarkväll. När solen började gå ner åkte jag iväg till Sweden rock festival. Hängde där ett tag med ett härligt gäng innan vi drog hem till en i Sölvesborg. Hängde där hemma, åt lite nattmat och sedan kom vi hem tills solen gick upp idag på morgonen. Precis så som det ska vara!

» blue and white

DSC_3791DSC_3753DSC_3784DSC_3779DSC_3747DSC_3771DSC_3777DSC_3788 DSC_3780klänning från h&m (old but gold), skor från sko punkten och solglasögon från marknad i London Gårdagen spenderades på släktkalas. Har aldrig träffat hälften av alla som var där så det var trevligt! Hittade på lite olika aktiviteter, åt massa god mat och pratade i mängder. Idag efter en bra frukost ute i solen gav jag mig ut på en pw. Sedan kom mina fastrar och farbröder som jag träffar någon gång om året. Dem bor på ett hotell i närheten ett par nätter! Gjorde rabarberpaj så vi har fikat på den. Senare blir det lite grillat och lite sådär, vi får väll se vad lördagskvällen erbjuder helt enkelt!

» cozy afternoon

DSC_3839Fotor0605213156DSC_3847Efter en väldigt onödig skoldag där vi inte gjorde något vettigt alls tog jag och Julia tidiga bussen hem till mig. Lagade bananpannkakor och smoothie, kan inte förklara min kärlek till det! Satt och bara pratade i timmar tills vi orkade ge oss ut på en springrunda och efter det körde vi ryggövningar. Väldigt mysig eftermiddag/kväll med bästa!

» why quit and lose, when you can run and win

Kom precis hem från en springrunda, sprang milen och det känns så otroligt bra efteråt. När jag sprang tänkte jag väldigt mycket och kom att tänka på att jag vill få ut det i ett inlägg. När jag springer finns det ingen tanke på att stanna, tänker bara "varför skulle jag? vad tjänar jag på det?". Det ända som händer om jag inte stannar är att jag är tröttare när jag kommer hem, stoltare över mig själv och kommer ett steg närmare mitt mål. Du kommer ingenstans på att inte utmana dig själv. Jag är en väldigt envis person och har väldigt bra självdisciplin men kan jag, kan ni. Så tänker jag alltid när jag ser/hör en person som klarat av si och så mycket, ja men då ska jag göra detsamma för varför skulle inte jag klara det? Jag får ofta kommentarer om hur jag orkar träna varje dag, om jag inte är trött efter en hård skoldag. Svaret är jo, det klart jag är trött. Ibland har jag ont i huvudet, ibland har jag helt enkelt inte någon lust. Om jag skulle strunta i att träna dessa dagar skulle jag inte träna många dagar och jag skulle inte kommit hälften så långt. Jag vet att jag kommer vara så otroligt nöjd efteråt och det kommer vara så värt det! Jag har tränat på det gymmet jag är på nu i ett halv år och endast en gång har jag åkt hem efter skolan istället för att gå dit. Jag är kanske lite för okänslig ibland och skiter i hur jag mår vilket man verkligen inte ska, hoppas inte ni misstolka mig. Men varje träning gör skillnad, med varje träningstillfälle är du ett steg närmare ditt mål. Det kommer också bli lättare och lättare! För att komma med ett exempel tar vi biggest loser. Bartosz gick ner 19 kg första veckan. Det blir nästan 3 kg om dagen. Tänk om han hade hoppat över en dag, då hade han inte gått ner dem där 3 kilorna. Nu är detta extremt men varje träning gör verkligen skillnad, även fast man inte ser det oftast förens i längden! Samma sak gäller med maten, en godisbit märker du inte av men i längden gör det skillnad. Om du står över en gång är det lättare att stå över andra gången! Fotor0604211511 Med detta vill jag inte säga att det är sämre på något vis för att inte man orkar till exempel springa hela rundan, för någonstans måste man såklart börja. Men jag vet såväl att det finns så många där ute som inte ger 100% och kan så mycket mer. Självklart så behöver man inte träna varje dag, men sätt upp mål och följ dem. Till exempel om du ska träna tre dagar i veckan. Gör då dina dagar och gör det fullt ut. Vem tjänar på att inte göra det? Du själv. Och kommer du någonsin ångra dig om du uppfyller dina mål? Nej. Ger inte upp bara för det är jobbigt, kom ihåg att du får inte resultatet du vill ha utan att jobba för det.

För att sammanfatta det här:

  • Sätt upp mål och full följ dem till 100%. Sätt upp rimliga mål och bygg upp dem.
  • Varje träningstillfälle gör skillnad, du klara det om du bara vill.
  • Om min hen klara det, då kan jag också klara det.
  • Det kommer aldrig finnas genvägar, hårt arbete ger resultat.
  • Tänk alltid: "why quit and lose, when you can run and win"

» yellow bag

DSC_3692Fotor0603164328DSC_3696DSC_3698DSC_3687DSC_3711DSC_3685topp från bershka, klocka från michael kors, shorts- skor och väska från primark Livet flyter på i bra tempo utan något större motstånd. I princip är allt i skolan slut, har fått reda på det flesta betygen och jag är faktiskt nöjd! Ni som inte känner mig vet inte att jag aldrig blir nöjd, verkligen aldrig. I skrivandets stund byter jag om till träningskläder för ett pass. Skulle helst vilja krypa ner under täcket men försöker tänka att det är när du minst vill, det är då det tar som mest. Ska belöna mig efteråt med filmtittande. Hur ska ni spendera er kväll? ♥

» Gotland- day one

IMG_0715Fotor0602220356IMG_0685IMG_0675Fotor0602220040IMG_0697IMG_0713IMG_0732Fotor0602215914IMG_0703Fotor0602220212IMG_0776IMG_0782Första dagen bestod av båtresa, cyklande i stan, shopping, mat på restaurang joda i Visby, ett kvällsdopp i havet vid solnedgången och mys på terassen in mot natten med goa göteborgare. Väldigt bra dag!