» Ändringar i rummet

Igår pysslade jag med lite små förändringar i mitt rum. Har satt upp en ljusslinga, förändrat lite på mitt skåp och lite på mitt sminkbord. Annars igår gjorde jag inte mycket alls vilket var väldigt skönt! Har fått ett roligt mail angående bloggen så det lär blir lite förändringar här framöver. Annars då? Idag är det nyårsafton och det ska ju såklart firas. Kommer nog bli himla kul! Kan verkligen inte förstå att ikväll är det nytt år. 2014? sjukt! Hoppas ni får en jätte fin nyårsafton!

» Året som gått

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag åkte utomlands helt själv (språkresa), besökt Afrika och haft löshår som jag nu tagit ut dock.

Hur har ditt 2013 varit? Det värsta men framförallt det bästa året i hela mitt liv. 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 22 April då jag såg min älskling, Justin Bieber. 

Vad är din största framgång 2013? Jag har verkligen vuxit som person, byggt upp mitt självförtroende och börjat tro på mina drömmar.

Vilka länder besökte du? England, Sydafrika och Mauritius (sen Danmark och Tyskland men räkna knappt det)

 

Bästa köpet? Min kompaktkamera Canon G15, så himla smidig. 

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, smink, resor och fika haha. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla nya människor som jag träffat.

De bästa nya människorna du träffade? Jag har träffat massa fina människor under året, mer än jag någonsin gjort. Men dem allra bästa är väll alla jag träffade under min språkresa men främst Cornelia och sen Nora, Henriette och Julia. Alla i mitt fotobollslag jag spelat i under året. Sen har jag kommit mycket närmare mina fina tjejer i klassen och sen även Ebba. 

Några av alla fina människor från London

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Timber, Wrecking ball, The Fox, Feel this moment och wake me up.

Vem har du umgåtts med mest? Mina bästisar, Sara och Linnea.

Bästa minnet från 2013? Har så många minnen från detta året men mina tre veckor i London, mina tre veckor i Afrika, Stockholmsresan med mina bästisar, Åhus med min tjejer, dagarna nere i Malmö och Lund med Cornelia och Julia. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? En stor förändring vilket det kommer bli efter sommaren. 

Vad önskar du att du gjort mindre? Ororat mig över allt. 

Favoritserie/serier? Pretty little liars, The o.c, One tree hill och 90210

Vad fick dig att må bra? Mina vänner får mig alltid att mår bra!

Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Mer vågad än andra år även fast den fortfarande är rätt mesig.

 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja, det tror jag och hoppas verkligen på!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Sluta få ångest över allting och ha så stor press på dig själv. Var aldrig rädd för någonting, go for it! 

Vad ser du mest fram emot med år 2014? Skidresan i Januari, sen One Direction konsert två dagar i Stockholm med Ellen, Klassresan som förhoppningsvis går till Spanien, resa med familjen som jag hoppas blir till Kaliforninen och kanske en resa till London. Sen gymnasiet och förmodligen flytten efter sommaren. Tror det kommer till massa roliga saker! 


» old pictures

suttit och kollat igenom lite bilder och hittade dem här bilderna som är tagna för nästan ett år sedan.

» paketlek

Igårkväll var bästis och hennes familj över för lite paketlek, massa mat och massa mys. Som vanligt super mysigt! Sorry för kassa mobilbilder.. Idag har jag egentiligen inte gjort mycket alls. Varit ute och gått med mamma en sväng, kollat serie, druckit te och myst lite extra. Det var egentligen meningen att jag skulle träffa en vän men ibland blir det inte som man tänkt sig. Hoppas ni haft en fin söndag! 

» nike air max 90

Nike Air Max 90 från asos.com
I en av mina julklappar låg dem här godingarna. Tycker inte bilderna är rättvisa för dem är mycket snyggare i verkligheten. Är verkligen helt kär i dem och vill typ aldrig gå i andra skor, haha. 

» christmas

Och så var julen över. Har firat både på julafton och på juldagen med min släkt. Har fått fina paket, ätit så jag nästan rullat fram och bara umgåtts med min familj och släkt som jag inte gör allt för ofta. Har haft en väldigt fin jul helt enkelt! Nu när julen är slut blickar vi framåt nyår som jag har sån ångest för. Jag har inget att ha på mig och jag har letat runt på nätet och i stan och hittar ingenting. Sen som pricken över i:et har jag inga bestämda nyårsplaner och för vad som var tänkt från början verkar inte bli av. Men det löser sig nog! Hoppas ni haft en fin jul

» merry christmas

Jag önskar er alla en riktigt god jul! Hoppas ni får en jätte bra julafton

» belive movie

I torsdags var jag på bio med mina tjejer och så denna fina film, belive movie. Grät och skrattade mig igenom hela filmen tillsammans med hela biosalongen. Den var så bra och så fin. Helt klart värd att se även fast ni kanske inte är ett stort fan. Såg Justin live i Sverige i april och flashbacken därifrån var magiska. Bästa kvällen i mitt liv! 

» Lussebullar

Såhär såg min kväll ut igår. Bakade lussebullar, lyssna på julmusik på högsta vomlym och fick sånna där riktiga julkänslor. Bullarna blev såå goda! om ni vill baka dem så finns receptet här. Eftersom jag inte tål mjölk så kunde inte jag ha i kassela men tog därför ett extra ägg och extra smör vilket funkade jätte bra. Tog även mandelmassa i fyllningen för det är verkligen pricken över i:et. 

» victoria secret fashion show 2013

 
Förra veckan såg jag något magiskt, årets victoria secret show. Nästan årets höjdpunkt! Jag älskar verkligen att se världens mest perfekta kvinnor (enligt mig), se dem magiska underkläderna stylat med vingar och höra olika begåvade artister sjunga som gudar. Hela stämningen blir bara så himla bra! Någon dag önskar jag att få se detta live eller min allra högsta dröm, få gå catwalken. 

» weekend

Sitter med en kopp Mochaccino och ett par doftljus och bara myser. Känner mig otroligt glad för nu är alla julklappar köpta. Hela lördagen och söndagen har jag spenderat i Växjö för julhandling. Även i onsdags var jag inne och köpte lite och så har jag beställt några också. Det är väldigt kul att julhandla men samtidigt väldigt jobbigt. I helgen har jag även hunnit med att äta julbord med familjen och sen igår sov jag hos bästis vilket var hur mysigt som helst. Vi hinner inte ses så ofta längre men när vi väl ses har vi alltid så kul! Det är väll så min helg sett ut. Fullt upp med massa kul, perfekt! Nu räknar vi ner dagarna till jul, inte många kvar nu. Har en fin vecka! 

» Favorites

nagellack- essie (62, Lacquered Up), läppglans- estee lauder(25, praline paradise), läppstift- estee lauder (55, blushing), eyeliner- maybelline, parfym- Lancome (la vie est belle)
Detta är lite av mina favoriter just nu. Är helt kär i allt! nagellacket har verkligen den perfekta färgen och essie är mitt absoluta favorit märke när det kommer till nagellack. Läppglanset har också den perfekta färgen, lite orange aktig som ser super fräsch ut och som håller väldigt länge och mjukgör läpparna. Läppstiftet sitter verkligen hela dagen och färgen sitter som en smäck. Eyelinern älskar jag mest för den perfekta "penslen". Den är väldigt enkel att måla med och få till det perfekta sträcket och vingen med! Det sista är parfymen som jag aldrig fått så mycket komplimanger för som jag fått när jag haft denna på mig. Den luktar så fräscht och är helt amazing. 

» The body shop julkalender

Varje år i flera år nu har jag och min mamma haft en the body shop julkalender tillsammans, och så blev det även i år. Jag älskar att räkna ner dagarna till julafton och få en liten present varje dag. Det som ni ser på bilderna är det vi fått hittils i 8 dagar. 

» new york

Bilder från New York 2011. New York är min favorit stad, åh vad jag älskar den. Någon dag om inte allt för länge ska jag dit igen, längtar ihjäl mig till den dagen. 

» Hello December

första bilden från google som jag redigerat själv och resten är från weheartit.
Första december, 1/12. Var försvann 2013? Vi är alltså inne på årets sista månad och månaden som enligt mig går fortast på hela året. Hela December är fullproppat med julhandling, julbord, julshowar, pyntning, bakning och bara allmänt julmys. Är så otroligt taggad på vår julshow med dansen som jag går på som är nästa lördag, den årliga julhandlen med min bästisar, den första snön som jag hoppas kommer snart, julafton som är om bara 23 dagar och nyårsafton som avsluta den fina månaden. Är helt enkelt redo för December som jag tror kommer bli grymt! jag hoppas ni får en fin månad mina fina läsare♥