» friday cozy

DSC_1054DSC_1041DSC_1049Åkte hem med bussen redan halv 2 tillsammans med mina fina vän. Vi har spenderat eftermiddagen med fika och tjejsnack. Bästa som finns! Det är så sjukt att vi känt varandra hela livet och hur allt har förändrats är helt galet. Om man skulle säga för ett år sen att allt skulle bli som det är nu skulle vi bara skrattat. Annars idag har jag gjort ett prov, känns skönt att kunna bocka av det. Har 3 prov nu dem två närmsta veckorna och framöver har jag massor. Tror hela vårterminen kommer bli galet jobbig. Men det ska jag nog fixa! Hoppas ni haft en fin fredag!

» study

Fotor0130192030 Fotor0130192141Skriver så pennan glöder och varvar med att dricka te. Det är väll lite så min kväll se ut! Kanske inte riktigt, men jag önskar iallafall. Mobilen är lite för mycket i vägen tyvärr. Har så sjukt mycket plugg att göra så hinner inte med något knappt. Gör det lite bättre med massa ljus, mysig musik och te. Det ända jag hinner med är att plugga och träna, min vardag. Mitt internet har inte fungerat och de är därför jag inte bloggat på två dagar. Men nu är det igång igen så då kör vi! Ska försöka uppdatera lite roligare imorgon. Back to studying, ha en fin kväll!

» ski

IMG_0171-2IMG_0159IMG_0217IMG_0177-2IMG_0157IMG_0165IMG_0200IMG_0198IMG_0207-2I'm back! Har haft det så himla bra! Åkt massa skidor i Hundfjället, Tandådalen och Trysil. Har även myst massa tillsammans med fina människor, ätit sjukligt mycket, druckit massa varm choklad och te och bara haft det så himla bra. Vår lilla stugfamilj var så bäst, satt och hade djupa samtalsämen in mot natten och skrattade som aldrig förr. Kommer verkligen lägga denna resan på minnet som något riktigt bra! Kom hem igår vid 12-1 och då hade min bror fixat te, chokladbollar, doftljus och massageljus som han sen masserade mig med. Har inte jag helt klart världens bästa bror? Så det blev rätt sent och idag steg jag upp tidigt. Är så himla trött idag och har ont i varenda kroppsdel. Så det blir en myskväll. Ska försöka plugga lite, kolla lite tv, packa upp allt och lägga mig tidigt. Så skönt! Hoppas ni haft det bra♡

» sälen

6a00d8341c80d353ef019b03f907f5970dOm en halv timme bär det av mot Sälen. Tror det kommer bli hur bra som helst! Tror jag har packat ner och fixat allt nu. Känns skönt! Vi får se hur mycket bloggning det blir, men annars kommer jag hem på söndag kväll. Annars idag har jag först fikat med mina brudar. Sen efter det tränade jag, ett gympass och sen ett danspass. Riktigt skönt! Men nu måste jag fixa till mig. Ni får ha det så bra så får vi se när vi hörs igen. kram

» happy birthday

DSC_4539 DSC_4549 Bilder tagna förra året. Idag fyller min fina bästis 16 år. Gav henne ett halsband med en bild på oss och så står det "forever". Är så himla glad att jag har dig, jag älskar dig finaste du♡ För övrigt idag så har jag haft en rätt bra dag ändå. Skolan rullade på i bra tempo och efteråt åt jag lite med fina tjejer. Sen blev det ett hårt träningspass, inte jätte roligt med hemsk träningsverk men jag tog mig igenom det. Nu ikväll har jag mest packat och fixat lite saker för imorgon bär det av mot Sälen. Är så otroligt taggad! Vi får se hur det blir med bloggningen, ska försöka så mycket som det går! Nu ska jag mysa ner mig i sängen framför kvällens avsnitt av ph. Kram♡

» how bad do you want it today?

Fotor0120215330 bilder från weheartit.com (heter alice_emanuelsson där) Hem kommen efter ett hårt träningspass. Först gym och sen ett multi pass, idag var det tungt och morgondagens träningsvärk vågar jag inte tänka på. Men så värt det! Har en miljon bollar i luften just nu, så himla mycket med allt. Men det är väll så livet är ibland! Nu blir det te mys framför ph, perfekt avslutning på denna dagen!

» waffles

DSC_1026 DSC_1034Min söndag har mest bestått av att äta, hälla i mig massvis med te, kolla på film och bara göra ingenting. Fast har också hunnit med att plugga lite, målat naglarna, duschat lite extra länge och umgåtts med familjen. Fin söndag ändå! Imorgon börjar en ny vecka och den kommer bestå av tre skoldagar, träning, plugg och packning. På onsdag kväll sen åker jag till Sälen och kommer inte hem förrän på söndag kväll. Tror det kommer bli en bra vecka!

» tjejmys

DSC_0986 DSC_0990 DSC_0995DSC_1005Med dessa fina tjejer spenderade jag min lördagskväll. Sara fyller år på tisdag så vi firade hennes födelsedag. Det bjöds på massa mat, djupt tjejsnack och massa skratt. Tycker så himla mycket om mina tjejer! När jag kom hem blev det snack i flera timmar till sent på natten med min fina bror och hans vän. Träffar inte min bror så ofta längre vilket är väldigt tråkigt. Hoppas ni också hade en fin lördagskväll och natt!

» flowers

DSC_0931DSC_0937Fotor011803558DSC_0948DSC_0923DSC_0919 kavaj från Zara, byxor från Levis, skor från dr denim Såhär gick jag runt igår. Hade för övrigt en väldigt bra fredag. Efter skolan åkte jag in till stan med mitt gamla fotbollslag (slutade med fotbollen för ett par månader sen). Vi spelade lasergame och åt tre rätters på en jätte mysig restaurang. Det var så himla kul och mysigt! kommer sakna dem massor. Idag blir det att fika med min bror och hans vän och senare ikväll blir det att fira bästis födelsedag. Kommer nog bli en bra lördag!

» deichmann

Fotor0117140659Fotor0117141419 alla fyra par är från Deichmann.se  Finns det något bättre än skor? Tror inte det. Dessa fyra är från Deichmann och jag skulle mer än gärna vilja ha allihop. Ett par för varje tillfälle skulle varit bra! Älskar detaljerna på alla skor vilket jag tycker kan göra hela skorna. Jag menar hur snygga är inte "pärlorna" på dem nere till vänster? Eller banden som går kors och tvärs på dem nere till höger? Så otroligt snygga! Skulle vilja bära dem till en enkel klänning, skulle vara perfekt! Brunbrända ben till skulle inte heller vara fel. Dem är dessutom väldigt billiga som alla skor från Deichmann, stort plus! Har bara ett par skor från Deichmann innan, men borde skaffa fler! Får ta att kika in där när jag är i stan näst. Fast det går även beställa därifrån, fri frakt och fri retur. Deras hemsida är också väldigt fin och enkel vilket också är ett stort plus. Hur bra är inte det? Klicka här för att komma dit. Skulle verkligen vilja ha lite nya skor, fast det vill man alltid. Man kan verkligen aldrig få för mycket av det! Vilket par tycker ni var snyggast? och vad tycker ni om Deichmans skor?   

» kicks

DSC_0874 DSC_0879 DSC_0888allt från kicks.se Hämtade ut ett paket ikväll och detta var vad som låg i. Mitt favvo nagellack i en fin färg, min foundation som jag alltid har, min favvo bus och en ny borste till min bebis clarisonicen. Bara grejer som jag verkligen behöver helt enkelt! För övrigt har jag spenderat hela min kväll i stan. Uträttat några ärenden och sen ätit mat på en jätte mysig restaurang, gissa vem som rullade ut? hehe. Sen ville jag bara tacka för alla fina kommentarer, blir så glad när ni uppskattar allt jag gör! Har det bra fina ni♡

» march

DSC_4367 DSC_4368 DSC_4440bilderna är tagna förra året i mars Har lite bloggtorka måste jag säga. Redan tänker ni men jag har ju haft min gamla ett tag också! Det känns så svårt för man hinner inte ta några bilder för när man åker hemifrån är  det mörkt och när man kommer hem är det mörkt. Har i alla fall kommit hem från ett danspass för ett liten stund sen. Har saknat att dansa nu under vinteruppehållet men nu är vi igång igen! Tänkte hoppa in i duschen och sen blir det Paradise Hotel med en kopp te, förvånande? haha. Hoppas ni får en fin kväll!

» day dreaming

Fotor0114201644 Fotor0114201729Lite såhär drömmer jag om idag. Sommar, snygga kläder, strand och storstad. Men dagen har ändå varit bra tycker jag! Älskar tisdag, kanske mest för att tisdagar är bäst på schemat. Sen har jag fikat med fina tjejer och efter det ett träningspass. Ett aerobic pass med lite kondition och styrka. Nu blir det te och tv mys, perfekt!

» serier

Fotor0113180653Fotor011318082Fotor011318055Fotor0113175158Någonting jag verkligen älskar är serier. Vissa människor är filmmänniskor, jag är en seriemänniska. Nu är det första gången på 2 år jag inte har en serie att kolla på vilket känns tråkigt men hade tänkt att börja med en ny snart! Jag har innan kollat på flera samtidigt och därför alltid haft någon att kolla på. Ovanför ser ni mina favoriter. 90210, One Tree Hill, The O.C och Pretty Little Liars. Finns massa jag älskar men dessa är mina fyra favoriter! Hade tänkt börja kolla på twisted nu, är det någon av er som sett den? 

» bästa brun utan solen

DSC_0858DSC_0856 från st.tropez, köpt på kicks men finns även på liknande butiker.  Ingen tvekan vad jag tycker om st.tropez bus, så grym! Man blir naturligt brun, lätt att applicera och så håller den länge. Det enda som är lite dåligt är priset, men jag tycker verkligen den är värd det. För att få snyggast bränna rekommendera jag att använda denna applikatorn som också är från st.tropez. Min favorit är moussen för jag vill bli brun direkt men dem andra är också grymma.

» sunday

DSC_0833DSC_0825DSC_0820DSC_0837Började dagen med en powerwalk och efter det la jag mig i badet för att lite egen tid. Med tända ljus, senaste numret av veckorrevyn och inpackningar myste jag till det vilket jag behövde. Känner mig så fräsch nu! Sitter nu med en kopp te, lite härlig musik och kolla runt lite på datorn. Har lite grejer jag behöver göra ikväll, vi får väll se om jag har orken. För övrigt har jag haft en fin helg. Var hos en vän igår och bara hade en allmänt bra dag. Hoppas ni haft en fin söndag och helg!  

» details in my room

DSC_0353-2DSC_0318-2Fotor1230232858DSC_0325-2DSC_0367-2Några detaljer i mitt rum. Som ni nog förstå älskar jag ljus och parfymer, bästa som finns. Har tända doftljus exakt varje dag! Älskar att ligga i sängen med alla ljus tända, med en kopp te och bara mysa framför datorn eller tv:en. Så mitt liv ser ut lite, haha!

» friday

DSC_0812Och så var det fredag. Helt sjukt, känns inte som det. Har i alla fall inlett min fredag på gymmet. Köpte ett nytt gymkort, känns bra! Körde ett ben pass med ebba. Nu sitter jag och dricker lite te och har lite fredagsmys tillsammans med min fina mamma. Hoppas ni haft och få en bra fredag!

» seven minutes

Fotor0109203815 [tube]http://www.youtube.com/watch?v=63gpF8VpS-c[/tube] Den här appen är ett stort tips! Den heter seven minutes och finns att ladda ner på app store (vet inte om den finns till android). Det är 12 olika övningar, varje övning gör du i 30 sekunder. Sen är det 10 sekunders vila. När du inte ha tid att sticka till gymmet är denna super bra! Du kan köra flera rundor så blir det mer träning!

» bekvämt

DSC_0765Fotor0109200629DSC_0791DSC_0758Tröja från Zara, Jacka från Jofama by Kenza, skor från asos.com Bilderna är värdelösa på grund av att regnet bara öste ner och det var rätt mörkt. Vet inte hur jag ska lyckas ta outfit bilder för när jag åker hemifrån är det mörkt och när jag kommer hem är det mörkt. Körde i alla fall bara på en väldigt bekväm outfit idag, så skönt!

» frågor eller tips?

DSC_4934Fotot är taget i våras Nu har jag haft bloggen i en vecka och fått lite läsare. Nu frågar jag er. Vad vill ni ha här i bloggen? några önskade inlägg? Har ni några frågor om mig eller om något annat? TELL ME! Kommentera allt ni tänker på, exakt allt! Ingen fråga eller tips är för dum för att ställa!

» nike air max 90

DSC_0265 DSC_0275DSC_0269 Nike Air Max 90 från asos.com Har glömt att visa er dessa godingar. Hur perfekt är det inte att ha ett par super sköna skor som dessutom är sjukt snygga? Kan inte bli bättre! Älskar dem verkligen från månen och tillbaka, alla tjejer borde ha ett par Nike Air Max!

» spa

Fotor01072037401497640_731155783576137_1232934140_nFotor01072038401508571_731163216908727_2108828105_n1521565_731155430242839_362296970_n1528700_731155740242808_220905425_nFotor01072039481545171_731156433576072_687074680_nFotor0107204030Lite såhär har min dag sett ut. Gick upp tidigt på morgonen och åkte iväg redan vid 7. Åt en amazing hotellfrukost. Sen gick vi på massage. Resten av dagen badade vi, bastade och bara myste på relax avdelningen. Sen avslutade vi med en lunch vid 3 tiden. Sen åkte vi in till stan en runda, köpte basgrejer bara. Sen nu ligger jag här, helt död. Är så himla trött. Blir att lägga sig tidigt ikväll för imorgon är det skola. Känns väll inte sådär jätte kul precis! Men har verkligen avslutat detta lovet på bästa sett, har haft en jätte fin dag med min bästa tjejer! Mitt jullov har också varit väldigt bra så jag är nöjd. Nu taggar vi till en sista termin på högstadiet, det här klara jag! Hoppas ni också haft en fin dag och ett bra lov!

» Gårdagens outfit

DSC_0692DSC_0598DSC_0571DSC_0627DSC_0719klänning från nelly.com, skor från scorett  

» tjejkväll

DSC_0534 DSC_0537 DSC_0554DSC_0740DSC_0649DSC_0553DSC_0670I lördags fyllde bästis 17 år och självklart ska det firas. Som alla år har vi haft en tjejkväll med massa mat, tjejsnack och massa skratt. Tycker så mycket om mina tjejer! Jag och Sara gav Linnea ett linne från hollister och en tavla med hennes favorit citat. En väldigt lyckad kväll måste jag säga! Imorgon ska jag upp redan klockan 6. Vet inte hur jag ska överleva, men dagen kommer bli super bra. Ska spendera den med dessa tjejer på spa, hur underbart? Hoppas ni haft en lika fin kväll som jag!

» emporia

DSC_0484 DSC_0489-2 DSC_0509 Fotor010517537 från hollister, från levis och från zara Detta var vad jag fick med mig hem igår. Det var inte tänkt att jag skulle köpa så mycket, men lite blev det i alla fall! Man ser inte så tydligt på bilderna men ni kommer få se plaggen på med en hel outfit! Sen köpte jag även present till bästis som fyllde år igår och lite sådant som jag inte visar. Innan jag åkte tänkte jag att jag skulle köpa en helt vanlig traditionell vit kavaj och urban decay naked 2 men jag hittar inte det någonstans. Så var kan man köpa en vit kavaj och naked 2?  

» Malmö

IMG_0133Fotor0105141222IMG_0128IMG_0061IMG_0013IMG_0028IMG_0016IMG_0027IMG_0067IMG_0077IMG_0108IMG_0115IMG_0110Bilderna är tagna med canon G15 och phone 4S Åkte hemifrån vid 7 på morgonen och kom hem 1 på natten igår så det är anledningen till att jag inte bloggade igår. Åkte tåg ner till Malmö och spenderade dagen där. Shoppade först och åt massa mat. Sen var vi och kollade på jvm, båda semifinalerna. Först Sverige- Ryssland och sen Kanada- Finland. Hade en jätte fin dag och fick med mig en hel del fint hem!

» nelly

Fotor010317237DSC_0458 från nelly.com Idag kom min nyårsklänning i brevlådan. Lite sent sådär 3 dagar efter nyår, haha! Men jag tycker verkligen om klänningen så planera att ha den när vi ska fira bästis om några dagar. Så ni får då se den på! Beställde även en ny freebra för min gamla går inte att använda mer. Beställde deras nya modell som jag hoppas sitter bra!

» work for it

DSC_0410DSC_0395Jag har ingen aning vad som hände med färgen på dessa bilder och mina lår, they look huge. Men i alla fall är jag klar med dagens träningspass och det känns mer än bra. Mitt gymkort har gått ut så tänkte byta gym men gör inte det för nästa vecka så idag körde jag på ett hemma pass. Var ute och sprang 5 km och sen 15 min styrka. Ett lagom pass efter alla festligheter på senaste tiden!

» FLYTTAR BLOGGEN

yes, nu har jag flyttat. Så ni kommer från och med nu hitta mig på alix.vionno.se. Jag hoppas ni hänger med! 

alix.vionno.se
alix.vionno.se
alix.vionno.se
alix.vionno.se
alix.vionno.se
alix.vionno.se
alix.vionno.se

» Me

Jag har bloggat lite fram och tillbaka i väldigt många år men på samma bloggportal men nu flyttar jag. För er som inte vet vem jag är så heter jag Alice Emanuelsson och fyller 16 år i mars. Jag går i 9:an på en skola 5 mil utanför Växjö. Här på bloggen kommer jag dela med mig av mina största intressen vilket är mode, skönhet, fotografering, träning och resor. Det är väll lite kort om mig. Om ni undra något eller har något ni tycker jag borde blogga om är det bara till att slänga iväg en kommentar! Om ni vill läsa min senaste blogg finns den här http://alix.blogg.se DSC_4736-2DSC_4737-2

» nyår

Och så var det 2014. Jag firade in det nya året med härliga vänner och det blev helt klart en mycket fin kväll och natt! Jag sov hos bästis inatt och kom hem för ett par timmar sen. Nu ligger jag i sängen med datorn i knät, en te kopp i handen, musik ur högtalarna och massa doftljus tända i hela rummet. Väldigt fin start på detta året som ska blir det bästa året i mitt liv, punkt slut. Hoppas ni fått en lika din start på det nya året som jag!