» i'm back

DSC_3642En bild från Gotland på bästa tjejerna och jag Sent igårkväll kom jag hem från klassresan på Gotland. Har haft det jätte bra! Kommer skriva mer om det och lägga upp massa bilder. Har sovit halva dagen för jag varit så trött, 10 timmars sömn på 4 dagar är ju inget att hurra för. Så det behövdes! Annars har jag inte gjort alls mycket idag, kollat på The blind side (stort tips!), tränat, solat, lagat mat and you name it. Hoppas ni haft en bra vecka hittills, kram!♥

» Klasströja

Fotor0526210927 Eftersom jag slutar nian om några veckor har jag tillsammans med min klass beställt hem en klasströja. Den är väldigt intern så ni tycker förmodligen inte den är speciellt rolig, haha! Det är mest en rolig sak att ha som ett minne av dessa tre åren. Den passar i alla fall perfekt nu när vi är på Gotland!

» newspaper

    DSC_3110 DSC_3108smålandsposten var i skolan för att intervjua alla som varit inblandade i låten graduation day som finns på spotify. Här ovan ser ni reportaget! Så himla kul att folk gillar det man gör. Gå gärna in och lyssna på den!

» klassresa

DSC_2832 DSC_2834Idag har jag haft mitt allra sista nationella prov och sista prov överhuvudtaget, fått reda på massa slutbetyg och mellan allt har jag solat i det fina vädret. Gick efteråt till gymmet för ett härligt benpass. Sen jag kom hem har jag packat och myst framför biggest looser som ni ser ovanför. Imorgon bär det nämligen av mot Gotland för klassresa. Stannar till sent på fredagskväll. Har tidsinställt några inlägg så helt dött kommer det inte bli här på bloggen! Men vi hörs med vanliga inlägg på fredag eller lördag. Ha det jätte bra fina ni! ♥

» mors dag

Fotor0525220058Fotor0525220318 Ingen kan väll missat att det är mors dag idag? Såklart har jag firat världens finaste mamma! Hon är värd allt för hon har gett mig allt. Jag gav henne ett par paladium skor som hon blev himla glad över och trerätters. Jag är så mätt att jag nästan spricker, tur att det inte är något att fira allt för ofta! Annars har min helg varit väldigt bra. Var ju hos Ebba i fredags och vi hade en galet mysig kväll tillsammans! Sedan i lördags när jag kom hem körde jag backintervaller och liten springrunda på det innan jag begav mig till Sara. Hos Sara var Marcus och nico. Det blev grillat och filmmys, inget att klaga på! Emellanåt har jag även hunnit sola, har ju varit så himla fint väder! Väldigt bra helg!

» friday sunshine

DSC_3013 DSC_3006 Slutade redan vid 12 idag så efter ett gympass och en sväng förbi affären tog jag bussen hem. La mig ute i en solstol i solen med tallriken ovanför, perfekt. Det är ju trots allt fredag! Dagens väder är ju verkligen guds gåva till oss. Om en stund åker jag till Ebba för att spendera kvällen och natten där. Ska bli väldigt mysigt! Hoppas ni får en fin fredag i detta fina väder, kram♥

» flowers

DSC_2994DSC_3000shorts från BikBok Har idag gått runt i dessa gudingar ovanför som jag köpte i måndags. Har ju varit så himla fint väder! Har fått reda på massa betyg, bockat av prov och lämnat in inlämningar. Hänt väldigt mycket idag och man känner hur det börjar närma sig slutet. Som vanligt gick jag ner till gymmet och idag blev det ett ben och rumpapass sen även cardio. Nu ska jag plugga på det sista vanliga provet i hela högstadiet. Håll ut Alice!

» summer outfit

DSC_2891DSC_2899DSC_2879 DSC_2878DSC_2875 shorts och linne från xenia.com.au Efter en dag med inte en enda teoretisk lektion gick jag ner till gymmet och bockade av ett magpass och även lite kondition. Så skönt! Ikväll blir det plugg, gäller att hålla ut sista veckan med plugg. Kan inte riktigt förstå att jag skriver det. Sen blir det självklart biggest looser och en stor kopp te, så jag gillar det! 

» nike

DSC_2978DSC_2981DSC_2976linne från nike Efter en powerwalk åkte jag och bästis in till stan. Gick i butiker, lunchade och bara hade det mysigt! Hittade lite saker, bland annat träningslinnet ovanför som jag är jätte nöjd med, kommer sitta perfekt på morgondagens pass! Älskar att köpa träningskläder alldeles för mycket. Vi hade studiedag idag så imorgon börjar skolan igen efter en "långhelg". Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag!

» this week

Fotor0518134012 I måndags gick jag klädd lite såhär / var i stan och åt kinamat i stanFotor0518134134 åt gröt med frukter / gick klädd i crop top och rosa läppar i tisdags / gjorde god middag på hemkunskapenFotor0518134621 gosade med min favorit / julia sov här i onsdags och vi myste lite / åt grov macka med ägg, bacon och sallad Fotor0518134912 powerwalkade i det det fina vädret med mina tjejer på fredagseftermiddagen / efteråt hade vi picknick vid sjönFotor0518135234 tränade i det fina vädret lördagen bjöd på / firade att jag köpt egen lägenhet med grillkväll med min bästisarFotor051813578 tränade lite till / vaknade upp på söndagsmorgonen av att bästis gjort frukost på sängen / har satt in nytt hår Denna veckan har varit väldigt bra, jag vet inte varför men den har bara varit så himla bra! Har varit lite extra glad exakt hela veckan, livet har flutit på väldigt bra och vädret har även visat en bättre sida! Jag hoppas så innerligt att den kommande veckan kommer bli lika bra. 

» bbq

DSC_2910DSC_2919DSC_2936DSC_2950DSC_2960 Vid 1 tiden kom Sara hit, vi låg mest ute och solade. Så fint väder! Framåt kvällen kom även Linnea hit. Vi grillade, gjorde efterrätt och bara myste. Framåt natten åkte vi till sjön och badade, you only live once! Kröp sedan ner i dubbelsängen och myste, så mysig kväll!

» long hair

DSC_2901DSC_2871 Var hos frisören idag och satte in extensions, är såå nöjd! Det är väldigt långt, har aldrig haft såhär långt innan. Man ser det inte så noga på bilderna och sen är det lockat. Ni får se fler bilder imorgon! Nu klarar jag inte hålla ögonen öppna mer, godnatt!

» xenia

DSC_2774Fotor0514200230DSC_2768 För några dagar sen fick jag hem ett paket från Australien, närmare bestämt från xenia.com.au. Förutom shortsen och toppen ovan köpte jag min skolavslutnings klänning men den får ni se på skolavslutningen! Är väldigt nöjd med alltihop, så fint! Jag kan verkligen rekommendera xenia, så mycket fina kläder och bra service. Fick paketet på ungefär 2 veckor vilket var snabbt för att komma så långt iväg!

» hair

DSC_2796-2 DSC_2810 Har glömt att visa er att jag förra veckan fixade jag till håret. Klippte en rätt lång bit och slingade det ljusare. Är väldigt nöjd! Det gick en bit nedanför brösten innan och nu är det en bit ovanför som ni ser på bilderna. Det var så himla slitet och ful färg, så det behövdes verkligen. Trivs riktigt bra i det! Det är lite fula skuggor på bilderna så dem är inte helt rättvisa,  men tror ni ser ändå! Men på fredag sätter jag in extensions så då blir håret långt igen, har saknat mitt långa hår väldigt mycket!

» mum and daughter time

Fotor0512214937 crop topps från h&m, ögonbrynspenna från Anastasia, baby lips från Maybelline och primer, body splash, rouge, läppstift, ögonskuggspalett och kajal från The body shop Mami hämtade upp mig efter skolan så åkte vi in till stan. Uträttade lite ärenden, shoppade och åt middag. Så himla mysigt! Älskar verkligen mamma- och dotter tid, det är nödvändigt i mitt liv! Fick bland annat med mig det ni ser ovan och sedan lite andra nödvändigheter. Det var inte meningen att vi skulle shoppa speciellt mycket så det blev inte så mycket. Dagen har för övrigt varit bra, bra start på denna veckan ser ljust ut!

» graduation day

Skärmavbild 2014-05-11 kl. 21.27.10klicka på här eller på bilder för att komma till låten.  Tillsammans med Moa, Sara, Cassandra och Elvira har jag pysslat med låten ovan. Det är en låt om våra 3 år på högstadiet som kommer framföras på skolavslutningen. Lyssna gärna! Annars då? Dagen har jag spenderat på att vila upp mig och göra nödvändigheter. Har varit halvt sjuk sen ett par dagar tillbaka så denna dagen behövdes! Har gjort klart en inlämning, städat lite, tagit ett långt bad som innehöll allt från ansiktsmask till skrubb and you name it. Får hoppas jag känner mig bättre imorgon då en ny vecka börja. Denna veckan är lugnare än förra så den ska jag nog klara av!      

» saturday

DSC_2697 crop top från h&m och hörlurar från happy plugs Steg upp tidigt idag för att bege mig till Kristianstad för lägenhetsvisning. Det är mycket möjligt att det blir ett köp! Efteråt gick vi på stan, handlade bland annat det som ni ser ovan! Sedan lunchade vi på mitt favoritställe i Kristianstad. Gick även runt och kollade lite områden. Köpte hem massa gotti så ikväll blir det en myslördag! Hur har eran lördag varit? 

» concert

Fotor0509205042Fotor0509204744 Gissa vem som idag köpt biljett till Codys konsert i köpenhamn den 23 juni?! Är såå glad! Blir så himla lycklig av hans låtar och jag älskar varenda låt han har. Har velat se han så himla länge och det står högst upp på min before i die lista tillsammans med fyra artister: Justin Bieber som jag såg förra året, One Direction som jag ska se 13-14 juni och Taylor Swift som är den enda jag har kvar. När jag kom ut från ett jobbigt nationellt prov fick jag ett sms av världens bästa mamma som köpt biljetter, perfekt!

» London shopping- bags

DSC_2462DSC_2474DSC_2478 alla från primark Är så himla nöjd med väskorna jag köpte i Londres! Eller kanske inte den blåa men resten. Jag letade dock efter en väska jag kunde ha varje dag men det hittade jag inte, det är omöjligt! Min nuvarande börja blir riktigt sliter. Bilderna blev kassa, de gör inte dem alls rättvisa! Men förmodligen får ni se iallafall den gula väskan och oranga clutchen i framtida outfitsbilder.

» my own apartment

Fotor0507204022 Bilder från weheartit Har spenderat min kväll till att leta lägenhet. Det är så kul! Flyttar till hösten då jag börjar gymnasiet en bit bort. Kan inte vänta tills jag ska inreda den, allt ska vara precis som JAG vill. Kan inte förstå att jag snart ska flytta, jag har bott här i 16 år och nu ska jag stå på egna ben. Otroligt kul men samtidigt lite läskigt. Annars idag har jag gjort prov och fått tillbaka prov. Så himla mycket nu och jag längtar så otroligt mycket till om ett par veckor då det mesta är över! Efter skolan gick jag tillsammans med julia och tränade. Blev ett svettigt benpass, gud vad jag älskar det!

» London shopping- shoes

DSC_2453-2Nike air max 90 från Nike Town, Zebra mönstrade loafers från Forever21, De andra 3 paren är från Primark Dessa skorna fick jag med mig hem från London. Är väldigt nöjd med allihop! 

» spex

IMG_0654IMG_0612IMG_0615Fotor0504202737IMG_0614 Förra veckan var det dags för niorna:s spexfoto. Jag älskar verkligen att klä ut mig så denna dagen var bland den bästa i nian! Själv klädde jag ut mig till Miley Cyrus med sin wrecking ball som ni kanske ser om ni titta noga på första bilden längst ner till vänster. Längtar till katalogen kommer, ska bli såå kul att kolla igenom!

» London haul- skönhet och smink

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=fnGFLvRlHXA[/tube] Kommer ångra mig så fort jag trycker på publicera knappen men men, jag får väl helt enkelt bjuda på mig själv! Det är som ni ser en haul, vad jag köpte för skönhet och smink saker i London. Och ja, jag kan inte prata svenska, vet inte riktigt vad som hände, haha!  Hoppas ni tycker det var kul att jag gjorde en video och om ni vill ha en video på vad jag köpte för kläder, skor, väskor osv, kommentera! 

» cakes and movie

DSC_2642Igår när de flesta tjejerna åkt hem blev det bakning. Kladdmuffins och kolasnittar, klassiskt men underbart gott! Sedan tittade jag och Julia på någon film och myste. Var så himla mysigt! Några minuter efter Julia åkt kom Linnea och Sara hit. Det blev bästiskväll! Vi lagade mat och satt ute på altanen in mot natten och pratade. Sådana kvällar gillas! Sedan somnade vi alla i dubbelsängen. Idag har jag och Linnea varit ute och sprungit, kört backintervaller och styrketränat. Love it! Kom hem runt 4 tiden och sen dess har jag bara myst, lagat mat och nu ligger jag och kolla på believe movie, gråter vad jag älskar den!

» valborg

DSC_2568DSC_2573DSC_2587DSC_2600 DSC_2607 Spenderade min valborg tillsammans med mina tjejer och massa mat. Hade en himla mysig kväll som alltid med mina gurls! Skedade med allihop i en stor dubbelsäng, mysigare än så blir det inte!