» breakie in the cabin



Typisk frukost här i sommarstugan: Nybakta frallor, kvarg med färska bär och ett kokt ägg. Så klassiskt men så gott! Nu för tiden bakar jag bröd nästan varenda dag. Ibland till frukost men ofta också till lunch eller middag, till exempel tortillabröd eller pitabröd. Jag äter sedan en tid tillbaka helt glutenfritt och då går det så mycket fortare att slänga ihop ett bröd då det inte behöver jäsa eller knådas oftast. Så smidigt och framförallt så gott!
Idag är sista morgonen här nere på ett tag i alla fall, får se när jag kommer tilllbaka igen. Har varit här i en månad nu om man räknar bort ett par dagar hemma. Så nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem! Har en hel del som behövs göras så som ikväll är det dags för frisören och imorgon ska jag på ansiktsbehandling. Sedan en hel del jobb som bara kan fixas hemma! Vi hörs imorgon♥
Idag är sista morgonen här nere på ett tag i alla fall, får se när jag kommer tilllbaka igen. Har varit här i en månad nu om man räknar bort ett par dagar hemma. Så nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem! Har en hel del som behövs göras så som ikväll är det dags för frisören och imorgon ska jag på ansiktsbehandling. Sedan en hel del jobb som bara kan fixas hemma! Vi hörs imorgon♥
Therese Bjärstig
Mums så gott det såg ut!
Beatrice Jakobsson - Fotograf
Såg riktigt gott ut och vad mysigt med sommarstuga! :)
Yohanna af Skovde
Alltså kvarg, älskar det! Äter det också till frukost
Trackback