» zebra with red lips

DSC_1310DSC_1308DSC_1375DSC_1326DSC_1334 zebra kappa från Rut&Circle, jeans från Levis, peplumtopp från Zara Såhär har jag gått runt idag, väldigt vårigt vilket jag älskar! Annars då? Har hårdtränat tre dagar i sträck så idag fick det bli en vilodag. Alla muskler värker så tycker jag förtjänar a day off. Ligger i sängen med massa doftljus, en kopp te och kolla på tv vilket jag gjort sen jag kom hem. Ikväll är det dags för Eldsjälsgalan där Karin är med som är ordförande för dansföreningen TGT som jag är med i .Hon förtjänar verkligen att vinna så röstaröstarösta! 20.00 på TV4, glöm inte det! och om en kvart börjar top model också, vilken bra kväll. Kram♡

» tävling- to die for

Fotor0225203755Fotor022520357Tänkte köra en tävling här på bloggen där du har chansen att vinna en valfri bikini från To Die For. Själv tycker jag dem är riktigt fina! Om du vill vara med att tävla ska du: ♡ Följ @TodieForSwimwear på instagram eller gilla To Die For på facebook här ♡ Skriv en kommentar med vilken modell du vill vinna och storlek. Du kan se dem olika modellerna här. Glöm inte mailadress! ♡ Följ mig gärna på bloglovin och skriv i kommentaren vilket nummer du blev (frivilligt)

Tävlingen avslutas om exakt 3 dagar. Så på fredag klockan 21.00. Lycka till!

Tävlingen är avslutad och vinnaren är kontaktad. 


» i'm going to..

Fotor0224212856 IMG_0393 bild från sist jag var där Efter mycket tid och krångel är äntligen London resan bokad! Åker den 16 April och stannar till 21 April. Mina dagar kommer består av massor med shopping, äta god mat och bara njuta av den fina staden. Jag älskar verkligen London och det ska bli så himla skönt och bara komma bort ett tag och bara ha det bra! Även Ebba ska med så är säker på att det kommer bli hur bra som helst. Längtar ihjäl mig! btw- imorgon kommer en tävling upp du inte vill missa!

» Stockholm streetstyle

Fotor0220165949329858Fotor0220171223Fotor0220171315329799Fotor0220170916Fotor0220170047 alla bilder är från Stockholms Streetstyle Har ingen inspiration alls så gick igenom stockholm streetstyle där man alltid hittar massvis med snygga outfits! Ligger just nu i bubbelbadet med lite ljus och myser. Ansiktsmasken är på och även hårinpackning. Tänkte ha lite hemma spa sista dagen på sportlovet, så typsikt mig! Annars idag har jag powerwalkat lite, kollat på hockeyfinalen och lite sådant. Har även bokat en resa  som har varit så jäkla krångligt, helt sjukt! Men mer om det imorgon. Nu ska jag läsa lite ur senaste veckorevyn, ha en fin kväll! btw. slog besöksrekord igår, TACK SÅ JÄTTE MYCKET! 

» banangröt

DSC_1282-2 såhär såg dagens frukost ut, enligt mig hur gott som helst. Älskar den här banangröten och den är dessutom hur nyttig som helst. Om ni vill prova att göra den så är här receptet: 1 dl havregryn 1 msk krossade linfrön 2 dl vatten 1 nypa salt 1 banan 1 msk kakao koka ihop till önskad konsistens och toppa med blåbär, valnötter, honung och mjölk. (går självklart toppa med annat)

» Språkresa

IMG_1599IMG_0553-2Fotor022015390IMG_0862IMG_0872IMG_1389 Några bilder från London i somras Det var några av er som kommenterade och ville att jag skulle skriva ett inlägg om min språkresa i somras. Jag vet själv när jag skulle åka att jag ville gärna läsa bloggar som hade varit på en språkresa. Jag åkte helt själv till London i England med EF. Jag rekommenderar EF för jag kunde inte fått det bättre. Varför jag just valde London var mest för att jag ville gå fashion coursen som bara fanns där men också för att jag så gärna ville åka till London. Jag valde mellan Brighton och London, men jag är himla glad över mitt val. Något många är väldigt rädda för är att åka själv men jag är jätte glad att jag gjorde det. Tror inte att jag hade utvecklats lika mycket som person annars och jag hade inte kommit så nära människorna jag träffade. Dem 3 veckorna jag var iväg var verkligen bland dem bästa i hela mitt liv. Jag utvecklades något enormt, träffade människor från hela världen, jag lärde mig en helt ny stad och skapade så otroligt många minnen. Jag bodde hos en värdmamma i norra London tillsammans med en tjej från Sverige som heter Cornelia. Kunde verkligen inte fått det bättre! Jag valde att studera fashion som var så otroligt kul. Vi fick designa våra egna kläder, sy ihop dem och sedan bära dem på vår catwalk. Vi fick även lära oss om olika designers, hur dem arbeta och allmänna saker inom branschen. Allt var ju på engelska så man lärde sig så himla mycket engelska och vi hade världens bästa lärare. Vi gick i skolan måndag-fredag halva dagen och sen en halvdags aktivitet och ytligare en kvälls aktivitet. En aktivitet kunde vara allt från shopping, någon sevärdhet eller nöje som tex bowling. På lördagar och söndagar hade man heldagsaktiviteter som också var lite olika. Vi åkte till Brighton och Oxford men det kunde också vara en halvdag på en marknad och en halvdag med något annat. Det låter väldigt strikt och det trodde jag också det skulle vara men det var det inte vilket jag tyckte var väldigt bra. Du kunde ta tunnelbanan lite överallt  (när du hade fritid då såklart). Jag åkte alla tunnelbanelinjer i hela London och när jag kommer dit nästa gång kan jag dem största områdena vilket känns väldigt kul. Om du gillar att träffa nya människor, se nya platser och har möjlighet tycker jag inte du borde tveka om att åka. Du kommer aldrig ångra dig! Om ni vill beställa en broschyr kan ni göra det härOm ni har frågor så svara jag mer än gärna, det är bara till att kommentera!  

» opi

DSC_1266 Idag när jag öppnade brevlådan låg det ett paket till mig som jag inte kunde förstå vad som var i. Men det var detta nagellacket som jag nästan glömt bort att jag vunnit på saras blogg. Det är en sådan himla fin färg och jag älskar dessutom opi, tack så jätte mycket! Färgen heter I são paulo over there. Blev en lång sovmorgon idag så har inte hunnit med nästan någonting idag. Ska åka iväg för att träna dubbla pass om någon timme och efter det åker jag med Ebba hem och sover där. Väldigt bra dag om ni frågar mig!

» girlnight

IMG_7501 Bilder tagna med iphone från igår kväll/natt Hade en så himla fin kväll och natt med min pinglor. Vi pratade djupa tjejsnack, myste, åt, kollade på film och flippade som vi alltid gör. Tycker om er så himla mycket! Åkte in till stan tidigt imorse för ett tandläkarbesök och även uträtta några ärende med bästis innan jag åkte hem. Är dels så himla trött för har inte sovit mycket inatt och lite halvt sjuk. Har ont i halsen, förkyld, hosta och ja, ni vet. Så sen dess har jag bara legat i sängen, druckit cappuccino, kollat på frozen (så himla mysig film, tipstips!) och kollat tusentals bloggar känns det som. Sitter nu och kollar på resor, bästa som finns! Vill så gärna boka en resa, behöver något att se fram emot. Men vi får se hur det blir. Ha en fin kväll, kram♡

» breakfast

DSC_1259DSC_1246Startade dagen med frukosten ni ser ovanför framför the carrie diaries. Är helt besatt av den serien! Det känns så otroligt skönt med lov, behöver verkligen det. Igår gjorde jag nästintill ingenting, var på yogapass och kollade på film. Man behöver verkligen sådana dagar! Idag tänkte jag fixa med lite små grejer och ikväll blir det tjejkväll. Perfekt! Hoppas ni får en fin dag♡

» 11 random facts about me

DSC_4724-21. Jag har varit i 19 länder 2. Mina två värsta fobier är för hål (trypophobia) och för ödlor (Batrachfobi) 3. Min dröm är att få arbeta som stylist eller designer, helst för ett eget klädmärke 4. Jag skulle vilja flytta till Santa Barbara i framtiden 5. Det bästa jag vet är att träffa nya människor och besöka nya platser 6. Det bästa jag vet är doftljus, serier och te. Dricker ungefär 5 koppar te om dagen 7. Jag har älskat Taylor Swift sen jag var riktigt liten och en av mina drömmar är att få gå på en av hennes konserter 8. Jag är otroligt envis 9. Jag är rätt hemlighetsfull av mig och har svårt att lita på människor 10. Jag får panik om det inte är rent omkring mig 11. Jag har haft alla färger mellan mörkt brunt till ljus blont och alla längder mellan kort och långt hår.

» two days

Fotor0215232229Fotor0215232054Gårdagen var verkligen hur mysig som helst. Spenderade ju den med mina bästisar, åt massa mat och pratade i mängder. Kollade också på spring breakers som var den sämsta filmen jag någonsin sett, den var verkligen dålig. Sen idag vaknade jag upp bredvid mitt hjärta. Vi kollade på cyberbully som var en jätte bra film, den rekommenderar jag starkt! Åkte hem i eftermiddags och sen dess har jag umgåtts med min bror och Cassandra. Har spelat gitarr, haft lite hemma spa och myst lite. Har även prata 2 timmar i skype med min fina vän Cornelia som även fyller år idag. Stort Grattis till henne!♡ Nu somnar jag vilken minut som helst så godnatt på er!

» valentine's day

DSC_1204 DSC_1206Fotor0214165219Glad alla hjärtans dag mina fina läsare! Hoppas ni haft och kommer ha en fantastisk dag. Min dag har verkligen varit hur bra som helst. Minns inte sist jag var såhär glad! Började dagen med att göra frukost på sängen till mina fina föräldrar. Det var så mysigt att sitta i deras stora dubbelsäng, äta frukost och öppna paket. Fick ett jätte fint halsband! Mötte sen upp mina tjejer i skolan och fick gelehjärtan och gav dem cupcakes som jag bakade igår. Annars har jag bara kramat mina fina vänner, tycker om dem så mycket! Fick även reda på mitt sista prov jag gjort under dem två senaste veckorna. Har fått A på alla 5 prov, är så otroligt nöjd! Efter skolan gick jag och min fina pingla ner till gymmet och tränade lite. Nu har jag precis kommit hem och ska strax till Linnea för att fira lite med mina bästa vänner. Solen skiner och sportlovet har även börjat idag. Finns inte mycket att klaga på!

» i want to feel happy

DSC_5886-2 Bild från bahamas Lyckan på bilden skulle jag offra allt för att få just nu. Jag känner inte igen mig själv och har inte gjort på ett tag. Det är så stor press i skola, hur mycket prov som helst. Men det är inte bara det, det är press överallt. Jag känner mig bara så trött och inget känns speciellt meningsfullt och det är den värsta känslan. Jag vill så gärna hitta tillbaka till glada och positiva Alice. Människor runt omkring mig har märkt väl att jag inte mår bra. Jag bryter ihop totalt för minsta lilla vilket verkligen inte är likt mig. Jag längtar inte ens hem längre efter skolan, jag vill bara bort. Helst till andra sidan jordklotet. Vädret är trist, det enda jag gör är att plugga och jag ser inget kul i någonting. Jag hoppas verkligen att jag kommer ur det här för att må såhär är hemskt. Det är så jobbigt att gå runt och fake le. Vill inte skriva ut för mycket här men kände för att skriva av mig lite. Vi har ju bara 2 dagar till och sen sportlov, kan inte beskriva hur skönt det är. Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av Pretty Little Liars och bara mysa. Glöm inte att vara rädda om er själva och att må bra är viktigare än att prestera!♡

» best friend tag

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=NUUls_w0ras[/tube] Har gjort en best friend tag med min bästis som ni ser ovanför. Bildkvaliten blev sämst menmen, enjoy!

» last week outfit

DSC_1108DSC_1112DSC_1117DSC_1109DSC_1149DSC_1107DSC_1131DSC_1106topp från någon liten butik i Buenos Aires, skjorta från BikBok, jeans från dr.denim, skor från dr.martin, ringar från h&m, klocka från Gina Tricot En enkel outfit från förra veckan. Ljuset blir så bra när det är snö ute men nu börjar den går bort. Fast det är skönt tycker jag, nu har jag fått nog och vill ha vår!

» le weekend

DSC_1163 DSC_1180 helgens köp och så har det inte blivit någon bloggning på två dagar, i'm sorry. Har i alla fall haft det hur bra som helst! I fredags slutade vi skolan redan vid 12 och då fixade vi med discot som min klass anordnade. Vi hade himla roligt och det blev riktigt lyckat! Åt lite pizza innan med min fina klass och sen körde discot igång och det blev himla mycket dans. Kom sen hem i början av natten och slocknade fortare än jag hann tänka. Igår, i lördags tog jag bussen in till stan rätt tidigt tillsammans med min fina Ebba. Vi shoppade lite och åt massa mat. Fick med mig lite små spontan köp hem som ni ser ovanför. Hur perfekta kommer inte skorna vara när det börjar bli vår med en enkel outift?  Längtar tills jag kan använda dem! Sen köpte vi med oss en stor påse godis och åkte hem. Vi kollade sen lite på melodifestivalen och på Pitch Perfect. Vi hade en jätte fin dag och kväll tillsammans, bästa Ebb! ♡ Idag vaknade vi av väckarklockan för hon skulle hem tidigt. Dagen ska jag spendera mesta dels i sängen och bara ta det luuugnt. Så sjukt skönt! Tänkte ta mig ut på en pw också. Vi får väll se om det händer något mer! Imorgon är det måndag igen och sista veckan innan sportlovet börjar. Behöver verkligen lov nu, ska bli så himla skönt! Hoppas ni får en bra söndag!♡

» thursday

DSC_1116 Bild tagen igår Känns så otroligt skönt för ikväll är den första pluggfria kvällen på jag vet inte hur länge. Har haft så sjukt mycket! Men nu har jag bara ett prov kvar innan sportlovet. Idag efter skolan gick jag, Emina och Edvin och fikade. Vi stack sen till badet och simmade lite. Vi tränade även lite på livräddningsprovet vi har imorgon. Det kommer förhoppningsvis gå bra! Har bara pluggat och tränat dem senaste dagarna. Har inte varit på något vidare humör vilket jag hatar. Vi hade förresten en föreläsning av petter i tisdags också. Han var grym! Imorgon börjar ju dessutom helgen som jag tror kommer bli väldigt bra! Tog lite outfitbilder igår som nog kommer upp på lördag för imorgon är jag borta hela dagen, hela kvällen och in mot natten. Men vi får se hur det bli!

» zebra

DSC_1074 från Rut&Circle Den här amazing kappan kom min fina mamma hem med till mig. Har kollat på en sådan innan och gärna velat ha den. Kommer passa perfekt i vår! Ni kommer få se outfits hur jag matchar den framöver! Är verkligen helt kär i den. Har världens bästa mamma

» b&w with best friend

Fotor0203172647 När man inte orka plugga varför inte ta lite fina bilder? Så typiskt oss! Har haft en rätt bra dag ändå, varit ovanligt glad och måndagen har inte varit lika jobbig som den brukar. Skönt! Sen jag kom hem har jag kollat på senaste avsnittet av ravenswood och ätit lite. Nu blir det plugg, like always. Sen senare blir det väll paradise hotel, är så obsessed. En typsik vardagskväll helt enkelt!

» cozy

DSC_1082Såhär ser det lite ut hos mig just nu. Dricker lite te, det spelas mys musik ur högtalarna och försöker plugga lite vilket inte går någon vidare. För övrigt har min helg varit en typsik myshelg. Igår började jag dagen med en pw och stack på eftermiddagen upp till bästis. Vi kollade på the notebook, drack te, pratade i mängder och bara myste. Sen på kvällen blev det ännu mer mys framför tv:en med mina päron. Idag har jag också varit ute på en pw, städat lite och fixat lite grejer som behövts helt enkelt. Har även haft en lång söndagsdusch vilket innehåller ansiktsmask, peeling för hela kroppen, hårinpackning, raka benen osvosv. Man behöver helger som denna ibland också! 2 veckor till sportlovet, 3 prov att göra och en miljon andra saker. Men det ska jag nog fixa! Hoppas ni haft en fin helg, kram!

» Language travel video

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=TqG-DlyGJzY&feature=youtu.be[/tube] Ett par kvällar nu har jag suttit och klippt ihop den här videon ovanför som är från min språkresa i somras. Den har inte så mycket med själva språkresan att göra men klippte ihop lite klipp från den bara. Hade så himla kul och jag hoppas det syns i videon! Kvalitén blev jätte dålig när jag laddade upp den på youtube men den får duga! Vill ni att jag ska göra ett inlägg med bilder och lite mer text om själva språkresan?