» clarisonic

 
Clarisonic PLUS, Bruch head deep pore, Bruch head normal skin från Kicks
Jag la upp några saker jag beställde från kicks förra veckan och även detta var med i paketet. En clarisonic PLUS som jag hoppas ska göra under. Många kändisar använder denna och rekomenderar den starkt så har funderat länge på att köpa den och nu slog jag till. Har användt den i en vecka nästan och gillar den riktigt mycket. Huden känns så himla ren efteråt. Inte en liten fläck av smink kan man se om man dra en pad efteråt. Det ingick en gel cleansing för ansiktet, skin polish för kroppen, en borste för känslig hud och en borste för kroppen. Sen köpte jag till en borste för poorerna och en för normal hud. Jag ska testa din i några veckor/månader och sen kan jag göra en recension. Har någon av er provat den och har några tips? let me know!

» london

I somras var jag i London på språkresa i 3 veckor. Jag hade det så otroligt bra! här ovan ser ni några bilder men många fler kommer komma. Jag har flera tusen bilder så det tar ett tag att ta sig igenom! Jag hade dock bara med mig min digital kamera (Canon G15) men tyckte att dem blev hyffsat bra ändå! 

» shirt around my hip

Jeans från Levis i Kapstaden, Skor från Primark i London, Skjorta från Gina Tricot
Ni kan vara lugna, jag hade jacka och andra skor men tyckte det var snyggare så ändrade det när jag fotade.

» charity bracelets

från vänster bild 1 och 2: för barn i afrika med malaria, för att rädda noshörningar i afrika och för cancer drabbade i Sverige.
Någonting jag tycker är så himla fint är välgörenhetsarmband. Du ger pengar till en organisation och stödjer någonting medan du får ett fint armband. Jag har köpt dem första två i Sydafrika, finns i olika souvenirbutiker. Fuck cancer armbandet har jag köpt på ungcancershop.se. Jag tycker alla borde skänka pengar till något sånt här, det är en liten summa pengar som kan handla om liv eller död.

» Kicks

Allt från Kicks.se
Varje år runt jul brukar jag och mamma beställa från kicks. Om man handlar för över 2000kr får man en goodiebag värd 2000kr. Detta året blev det en väska med olika produkter från Estee lauder, en ögonbrynspenna och en highlighter från MAC, ett paket med parfym, shower gel och body lotion från LANCOME och sist en clarisonic och borstar men det får ni se i ett annat inlägg. Resten ni ser på bilderna är från goodiebagen, väldigt bra saker tycker jag. Nöjd! 

» sunday

och så var söndagen här. Jag älskar söndag samtidgt som jag hatar dem. Söndagen är den dagen på veckan jag oftast ta det väldigt lugnt och myser lite extra men samtidigt kommer alltid söndagsångesten. Min dag har mest bestått av mys framför film, fått fint besök, varit ute och gått och fikat. En bra söndag helt enkelt. Veckan har varit både bra och dålig men nu siktar jag bara fram och hoppas på att denna veckan kommer bli så bra så möjligt. Hoppas ni får en bra vecka! 

» tiger

 
skinnjacka- jofama by Kenza, tröja- BikBok, kjol- Vero moda
 

» AFRIKA

3 bilder från Sydafrika safari som jag tagit och 2 bilder från Mauritius som min bror tagit på mig. 
Har varit borta ett tag från bloggen nu but i'm back! Jag har varit i Sydafrika och Mauritius på en resa med familjen. Har haft det så underbart! Har jätte mycket plugg och saker att fixa nu när jag varit borta så länge men jag ska försöka komma tillbaka så snabbt så möjligt. Har massor med bilder att visa er! Hoppas ni har haft det lika bra som jag när jag varit borta!
 

» cozy time

ny gjorda kolor, en kopp te, doftljus och ett avsnitt av ravenswood, mys på högsta nivå. Sånt här mys behöver jag minst en gång i veckan för att överleva!