» red beanie

 
 

» Banana pancakes

Dagens lunch blev bananpankakor och en kopp te, kan inte bli så mycket bättre. Eftersom det är fredag tog jag lite jordgubbsylt på! och ja, det är fredag! Kan inte beskriva hur skönt det är. Denna veckan har jag praoat i en klädesbutik och det har varit väldigt kul faktiskt. trivts jätte bra! Har varit en bra vecka helt enkelt och hoppas det blir en bra helg. Har massor att göra så den lär inte bli lugn. Hoppas ni får en fin helg! 

» black and red

jacka från jofama by Kenza, stickad tröja från lager157, kjol från urban outfitters, beanie från jfr.se 

» jeans dress

jeans klänning från spitalfield market i London, skor från scorett, sockar med volangkant från TopShop

» Best friends

 

» black coat

svart kappa från bikbok, skor från scorett

» new boots

Har länge letat efter dem perfekta, bruna bootsen och äntligen har jag hittat dem. Älskar dem verkligen! Dem är från scorett och kostade 1400kr. 

» Friday

Min fredagskväll har varit en såndär mysig fredag när jag bara unnat mig själv. Kollat på idol och 90210, druckit te och ätit kakor jag bakat tidigare idag. Sånna här kvällar behövs verkligen ibland! 

» Califronia

 
Min drömresa skulle helt klart gå till kalifornien, utan tvekan. Jag skulle vilja ta med världens bästa mamma för det finns ingen människa på denna planet som är så bra som hon och som förtjänar denna resan lika mycket. Det perfekta skulle vara att flyga till San Francisco och sen hyra en bil och åka genom den största delen av kalifornien ända ner till San Diego. Stanna på ställen som Santa Barbara, Los Angeles och Long Beach. Vi skulle bara njutit av värmen, shoppat loss, gått härliga promenader längs gatorna vid stranden, tagit härliga dopp i stilla havet, sett solnedgången bakom palmerna och bara haft det så otroligt bra, det är en sak som är säker. Kan verkligen inte beskriva med ord hur mycket jag skulle vilja det här, Kalifornien är stället jag skulle vilja bosätta mig i framtiden. 
Jag är med och tävla på http://blogg.se/momondo/ och det är fantastiska http://www.momondo.se som anordna denna grymma tävlingen. 

» black and white stripes

 

» autumn

Vissa människor gillar inte hösten, det gör jag. Det är då jag ägna tiden inne framför en fin film med en kopp te i handen under en mysig filt. Det är då jag klär mig som snyggast. Det är så jag tar alla mysiga promenader bland  oranga löv i kylan med en tjock halsduk runt halsen. Det är den mysigaste årstiden och vem gillar inte mys?

» just do it

 
 
Något som jag verkligen älskar är att träna och något jag verkligen hatar är folk som klagar över deras kropp, att dem inte hälsosomma och så vidare när dem inte gör något åt det. Om du ska komma någonstans så är att ge upp det sista du kan göra. Något som jag lärt mig är att träna utan motivation är omöjligt. Om du verkligen vill komma igång, försök komma på vad som motivera just dig. Försök hitta insperation och nöta in det i hjärnan. Träna på det sätt du tycker är roligt. Om du träna när du verkligen inte har något lust och om du inte ger upp den gången du känner att du inte vill något hellre än att skita i allt, det är då du blir som starkast. Tänk aldrig "ska jag träna eller ska jag inte?" Du har inget att förlora, just do it. 

» tea time

 
Med ett par doft ljus, en kopp te och några avsnitt av 90210 avslutar jag denna fina helgen. Har haft en fin vän här hemma hela helgen som jag inte sett på väldigt länge. Vi har bara haft det så himla bra! 

» jeans

 
 
skjorta från soul river, jeans från dr.denim, kappa från bikbok

» Me

Alice Emanuelsson heter jag och är för det mesta en glad och positiv tjej som är 15 år. Jag har stor passion för mode och fotografering som är lite av det jag kommer dela med mig på min blogg. Häng med på min resa!