» the healthy box

och såhär såg månadens the helathy box ut. Som vanligt blev jag väldigt nöjd och så excited över att testa allt! Än så länge har jag bara testat godisremmarna och dem var verkligen SÅ goda, stort tips!

Har ni haft en bra dag? Jag startade min dag med sovmorgon till halv 9 följt av god frukost tillsammans med Linn. Sedan var jag på jobbintervju och precis som igår hade vi bara en lektion där vi kollade på film. Har även hunnit med älskade legday och en löprunda längs vattnet. En helt okej tisdag! 

» last week snaps


Jag startade veckan med en fullspäckad måndag. Var i Växjö för ansiktsbehandling och andra ärenden, tog tåget ner till Kristiansstad följt av jobbmöte och annat // Tog ett härligt bad // always a selfie 

Bakade troligtvis livets godaste bröd // åt en stor frukost // fikade med fina tjejerna 
En klassisk lunch hemma hos mig // proetinsmoothie // min bror var modell för mig i skolan och ovan ser ni resultatet 
Åt älskade baked oats // snacktime med nocco och raw bite // gymselfie 
Åt mina favorit kokosvåfflor till frukost // var på dansshow // grillad helgmiddag

Ovan ser ni några snaps från förra veckan. Tyvärr var förra veckan väldigt dålig pga många saker så ska göra allt för att denna veckan ska bli bättre. Den har iallafall börjat bra! Har i princip bara haft en lektion idag och då vi kollade på filmen om Coco Chanel. Kom hem redan vid 1 så har pluggat, städat och fixat lite. Ikväll ska jag till gymmet för ett magpass följt av boxning sedan sover Linn här inatt. Hoppas ni har en fin måndag!♥

» new heels

Skor från Nilsons shoes
Kan vi snälla ta en tyst minut för dessa skorna? Jag är så himla kär i dessa godingar som jag införskaffade mig i veckan. Åh vad dem kommer användas nu i vår och sommar!
Vad har ni för er idag? Jag har precis varit i byn med bästis och ska strax ut på en löprunda tillsammans med henne. Ikväll är det inplanerat en myskväll tillsammans med våra päron då vi ska bjuda på middag och efterätt. Ha en fin lördag och ta hand om era nära♥

» pizzatime

Min fina bror kom till mig igårkväll och efter en löprunda tillsammans gjorde vi minipizzor. Så goda! Jag älskar att göra pizza och bara slänga på allt man har hemma i princip. Favoriten för oss båda var den med kalkon, pesto, zucchini, rödlök och mozarella.

För att göra 4 minipizzor behövs: 
1 dl bovetemjöl, 1/2 dl mandelmjöl, 1 msk fiberhusk, 1 tsk bakpulver, 3 msk chiafrön blandat med 1 dl vatten till en geléaktig massa, 1 1/2 dl mandelmjölk och havssalt. 

Sedan brukar jag göra en tomatsås av att koka ihop ett par hackade tomater, tomatpuré, lök, vitlök, salt, peppar och olika franska örter. 

Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser och bred ut fyra bottnar på en plåt klädd med bakplåtspapper med hjälp av en blöt slickepott. Grädda i 8-10 minuter på 225°. Ta ut, bred på tomatsås och lägg på alla ingredienser. Grädda yttligare i 10-13 minuter.Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser och bred ut fyra bottnar på en plåt klädd med bakplåtspapper med hjälp av en blöt slickepott. Grädda i 8-10 minuter på 225°. Ta ut, bred på tomatsås och lägg på alla ingredienser. Grädda yttligare i 10-13 minuter.
 

» b/w

Hej vänner♥ Jag är ledsen att det har stått tomt här ett par dagar men jag har helt enkelt mått för dåligt. En väldigt nära har gått bort så har endast umgåtts med min familj hela helgen. Hoppas ni förstår, vi hörs imorgon! Kram♥

» flowerpower

Jag älskar verkligen den här tröjan som jag köpte på H&M från deras coachella kollektion för ett tag sen. Så enkel men ändå så snygg! 

» morotsfrallor

Stod i köket den största delen av gårkvällen och ovan ser ni en av kreationerna. Ofta bli glutenfria bröd väldigt torra och smakar inte alltid så himla bra. Men dessa frallorna blev väldigt saftiga och goda! Ska helt klart göra om dem och exprimentera en del. 
 
Morotsfrallor utan gluten, mjölk och raffinerat socker

Ingredienser:
25 g jäst, 3 dl mandelmjölk, 2 msk honung, 2 msk kokosolja, 1 tsk salt, 1 riven morot, 1 dl havregryn, 5 dl bovetemjöl, 2 msk fiberhusk, solrosfrön till garnering

Gör så här: 
Smula ner jästen i en bunke, tillsätt mjölken och blanda till jästen lösts upp. Tillsätt resterande ingredienser och blanda degen i en bakmaskin i ca 10 minuter. Låt sedan degen jäsa under bakduk i 45 minuter. Rulla ca 10-15 frallor av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla bröden med vatten och strö över solrosfrön. Låt sedan degen jäsa under bakduk i 30 minuter innan du sätter in frallorna i 8-12 minuter på 250°. 
 

» diy - coffe scrub

Jag har börjat mer och mer att använda mig av naturliga produkter både när det kommer till vad jag stoppar i mig och även vad jag tar på min kropp. Det känns så mycket bättre att veta vad allt innehåller och jag tror även att kroppen mår så mycket bättre av det. Sedan är det dessutom oftast billigare vilket såklart är ett plus! Jag testade att göra en kaffeskrubb som jag blev himla nöjd med. Luktar underbart, bra konsistens, kändes bra på kroppen och gjorde huden väldigt len. Om ni också vill testa denna behöver ni:

♥ 0,5 dl kaffesump
♥ 0,5 dl socker
♥ 0,5 dl olivolja
♥ 3 msk kakao
♥ 1 tsk kanel 

Bara till att blanda ihop allt och sedan skrubba på fuktig hud. Hoppas ni mår bra, kram♥

» five things that made me happy

Vi alla behöver sprida positiv energi så därför tänkte jag skriva fem saker som gjort mig glad idag. 

♥ Insåg att det är exakt en månad idag till jag åker till Italien
♥ Mitt träningspass gick så otroligt bra och jag hade så mycket energi
♥ Min mamma har under ett flertal gånger skickat sms under dagen som fått mig att skratta
♥ Jag har känt mig SÅ motiverad vilket är en av mina favorit känslor
♥ Jag har tänkt fina saker om mig själv vilket ha gjort mig glad

Vad har gjort dig glad idag?

» roadtrip

Igår hämtade Linnea upp mig och vi drog en spontan roadtrip till Karlshamn. Första stoppet blev på Vägga restaurang där vi åt lunch. Senare sprang vi på stan och kikade i butiker innan vi satte oss på en klippa nere vid hamnen för picknick. Jag hade bakat en hälsosam hallon/blåbärspaj från boken Friendly Food som vi smaskade på tillsammans med en kopp te i vårsolen. Vi hann också med en promenad längs havet innan vi begav oss hemåt. Mysdag! 
 

» cookbooks

Om det är något som jag verkligen tycker gör ett kök personligt så är det kokböcker. Jag älskar mina böcker på hyllan men såklart även då inspiration behövs. Mina favvisar från min man Roy Fares, Leila Lindholm och Hanna Göransson få pryda min hylla i köket. Som jag älskar hela högen! För tillfället är helt klart favoriten "Friendly Food" som är gjord av Hanna Göransson. Det är en bok som bara ha glutenfria, mjölkfria och sockerfria läckra recept. Har testat det mesta från boken nu och det finns inte ett enda recept som gjort mig besviken! 
 

» gymgrossisten

Var inne på gymgrossisten och detta var lite av det jag kom ut med. Det är farligt att jag nästintill bo granne med butiken! Det blev iallafall en låda med white chocolate raspberry questbars och sedan även en del andra smaker styckvis. Det är verkligen ett perfekt mellanmål att ta en bar. Jag äter dem helst ungsbakade med nötsmör, bam! Har velat prova walden farms siraper ett tag så det blev två av dem. En pannkakssirap och en vanilj som jag har i kaffet. Jag har provat dem båda och jag älskar dem!

Hur är det med er en torsdag som denna? Med mig är det strålande! Jag har varit på så galet bra humör hela dagen, allt har bara varit sådär extra bra. Underbart väder, jag fick troligtvis A på mitt muntliga nationella tal i svenskan, träningen gick grymt, ätit så god mat och allt har helt enkelt bara gått min väg idag. Back to youtube, ta hand om er♥
 

» salmon pasta with shrimps

Kvällens middag. Bönpasta med lax, räkor, morot, purjolök, vitlök och lite havregrädde kryddat med färskbasilika, chili, salt, svartpeppar och topppat med fetaost. Åh vad jag var värd det efter en dålig dag! Vaknade upp på fel sida och bara varit sådär seg hela dagen. Nu ikväll har jag bara tränat och pluggat, nu blir det en stor kopp te framför serie. Kram♥
 
 

» the last couple of days

Bilder från lördagens middag
Och så var jag ännu en gång tillbaka själv i min lägenhet. Har som jag skrev i tidigare inlägg firat påsken i Åhus tillsammans med min familj. Vi har bland annat hunnit med en roadtrip ner till Kivik en dag, en tripp till stan för shopping och lunch, några löprundor längs stranden, massa god mat, spelkvällar och bara familjemys helt enkelt. När resten av familjen åkte hem i måndags åkte jag och mami in till min lägenhet så det är här vi spenderat den senaste tiden. Vi har haft en mamma-dotter dag i skolan idag så jag har stylat henne. Efteråt blev det lunch på stan med mitt squad och därefter utredde vi en del ärenden innan hon åkte hem. Jag är heelt slut efter ett hårt pass på gymmet tidigare ikväll så nu ska jag krypa ner under täcket för lite välbehövd sömn. Godnatt♥
 

» easter

Hur är det med er?♥ Med mig är det betydligt bättre än igår. Sprang mellan sängen och toaletten hela dagen då jag var magsjuk. Men som sagt, idag mår jag mycket bättre vilket är väldigt skönt! Åkte ner till en av mina favorit platser i Sverige tidigare idag, Åhus. Har mest fixat till i vår sommarstuga eftersom det är första gången vi är här i år, sprungit min favorit runda, handlat en del, ätit påskbuffé och myst med min fina familj. Ser fram emot en riktig myshelg här! Glad påsk på er♥

» wednesday breakie

Scones gjorda från detta receptet med hallonchiasylt och smoothie bestående av mango, päron, banan, lime, mandelmjölk och vaniljpulver
Dagens välförtjänta frukost efter ett tabatapass. Nu sitter jag på bussen in mot stan. Ska på ansiktsbehandling först vilket ska bli så skönt! Sedan ska jag möta upp Julia och senare ett gäng andra härliga människor och ikväll vankas party. Hoppas på en riktig höjdar kväll!