» TACO PIE

Den här goding över var kvällens middag. Jag älskar verkligen tacopaj, jag vet inte varför med det är något visst med det. Jag gjorde en egen glutenfri och hälsosammare variant som blev väldigt god! 

Pajbotten: 1 dl quinoamjöl, 0,5 dl mandelmjöl, 1/4 dl kokosmjöl, 1/4 dl bovetemjöl, 50 g kokosolja, 1/2 tsk fiberhusk, 1 ägg och salt
Blanda ihop allt till en deg och tryck ut i en pajform. Förgrädda pajskalet i 15 min på 200°.

Fyllning: 200g köttfärs, vitlök, purjolök, paprika och tacokrydda (helst utan tillsatser). 
Fräs vitlöken och purjolöken i kokosolja och lägg i köttfärsen, paprikan samt tacokryddan.

Äggstanning: 2 ägg, 0,75 dl havregrädde
Blanda ihop äggen och grädden. Rör sedan ihop det tillsammans med köttfärsen och häll i det i pajskalet. Toppa med rödlök. Grädda mitt i ugnen i 25-30 min, 

Sallad: 
Babyspenat, getost, rödlök och avokado 

Sås:
Naturell kvarg, vatten, sambal oelek, vitlök och tomatpuré 


ɑ n n i k ɑ
26 Maj, 2015 - 23:23 / BLOGG: http://blogofphoto.webblogg.se

Mums!

Sara
27 Maj, 2015 - 23:23 / BLOGG: http://www.baakochmaat.se

Men mums så otroligt gott ! :)

Ellen Gräntz
27 Maj, 2015 - 23:23 / BLOGG: http://ellengrantz.blogg.se/

Åh vad gott det lät :) Älskar tacopaj!

Julia
30 Maj, 2015 - 23:23 / BLOGG: http://jjuliees.blogg.se/

så gott :)

Liene Svärd
20 Maj, 2015 - 23:23 / BLOGG: http://piggigen.blogg.se/

Alltså, du har så fina bilder, goda recept. Bra innehåll i din blogg helt enkelt!

Svar: Men åh tack så jättemycket, vad glad jag blir!
alix.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo