» new start


 
Har väntat sen mars för att få använda denna kalendern jag fick av mina bästisar i födelsedagspresent. Äntligen var det dags och jag ska använda den flitigt! Ett av mina mål detta året är att planera mer tex ska jag lägga upp kostschema, träningschema, blogginlägg som ska upp och så vidare. Då är ju en kalender perfekt, har redan börjat skriva in en massa! 

Har verkligen startat det här året jättebra. Fokuserat mycket på träning och kosten vilket som ni vet är något jag älskar! På dessa fyra dagar har jag hängt en del på gymmet, tagit några springrundor, några powerwalks, kört backintervall och så vidare. Nu när man har lov hinner man ju med så himla mycket! Har även provat en del healthystuff i köket så som zucchinipasta, snickersbar, hamburgertallrik (ja, det går faktiskt att göra det nyttigt!), annorlunda sallader och så vidare. Har även agerat pt åt mina päron på både kostfronten och träningen. Sååå kul! 

Tänkte avsluta detta inlägget med att önska min bästis ett stort grattis för idag fyller hon faktiskt hela 18år. Har känt henne hela livet så det känns så galet att hon nu är hela 18år, känns fortfarande som hon är 8 och jag 7 ungefär. Men grattis Linnea, hoppas du vet att jag tycker om dig så himla mycket♥
 


Linnéa Göstasson
04 Januari, 2015 - 19:39 / BLOGG: http://linneasannaevelina.blogg.se

Tack min favvis! Är så otroligt tacksam över att jag har haft dig vid min sida hela livet. Älskar dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo