» kom i julstämning

Det är redan 15 December och endast 9 dagar till julafton. Därför är det högtid att komma i julstämning enligt mig. Så till er som inte riktigt känner någon julstämning än och till alla er andra, nedanför kommer mina bästa tips! 

♥ JulbakaKanske inte någon som blir förvånad att det ligger på min lista, men att baka något juligt som saffransbullar eller pepparkakor medan man lyssna på julmusik ger garanterat julfeeling. 

♥ Julpynta. Man påverkas så otroligt mycket av miljön runt omkring sig så att julpynta är absolut ett måste för mig. Jag älskar att ha adventsljusstake, julgran med kulor, julstjärna och liknande. 

 
♥ Lyssna på julmusik. Hur mycket styr inte musiken våra känslor? Den enda musiken i princip jag lyssna på i december månad är julmusik. 

♥ Kolla på julfilmer. Jag ääälskar verkligen romantiska, mysiga julfilmer som The Holiday, Love actually och liknande. Även gamla filmer som ensam hemma är ett måste för mig att kolla på innan jul. 
 
♥ Gå all in med allt som har med julen att göra så som lucia, advent, tända datumljus, kolla julkalendern, skaffa adventskalender och så vidare. 
 
♥ Gör slå in paket till en stor grej och ägna en halv dag med att pyssla ihop paket medan julmusik spelas. Kanske även göra egna paket, finns så himla många kul saker du kan göra själv! 
 
 
♥ Gå runt i staden där du bor och kolla in alla mysiga belysningar och kolla i skyltfönster. Så himla mysigt! 
 
♥ Tänd massa ljus, helst doftljus som luktar jul. 
 
♥ Krydda allt med julkryddor som kanel eller pepparkakskryddor. Såsom bananpannkakor eller gröten. Stor favorit hos mig! 
 
♥ Fixa dig efter julen. Kläder, naglar, smink. Kanske en stor stickad tröja, ett par röda läppar och röda naglar med ett par stenar. 
 
 
♥ Mys till det extra. Om det är någongång man ska mysa så är det i December månad. Julen är inte bara julafton utan ta till vara på varenda dag innan. Sätt på dig dina mysigaste strumpor, värm en kopp te och kolla på en film under filten. 
 
♥ Skrolla genom pintrest eller weheart med sökord som "jul" eller "christmas". Jag själv gör detta minst en gång om dagen, kanske lite överdrivet men jag bli så inspirerad och glad av det. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo